Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube
VIDEO

Cel mai înalt om din lume, de 2,49 m, a venit la Bucureşti. VEZI VIDEO

Omul gigant a fost atracţia unui concurs de IT din Capitală. Oamenii s-au îmbulzit să facă poze cu celmai mare om din lume.

Cel mai mare om din lume are aproape 2,5 metri
Cel mai mare om din lume are aproape 2,5 metri
Cel mai înalt om din lume, de 2,49 m, a venit la Bucureşti
Cel mai înalt om din lume, de 2,49 m, a venit la Bucureşti / FOTO: Realitatea Tv

Cel mai înalt om din lume se plimbă prin Bucureşti. Sultan Kösen este un fermier din Turcia. Are 27 de ani, aproape 2 metri şi jumătate înălţime şi poartă mărimea 60 la pantofi. Tânărul a venit în România la invitaţia organizatorilor unui concurs de IT din Capitală.

Concursul internaţional de IT a fost eclipsat de "omul mare". De la români şi thailandezi până la ruşi şi americani, cu toţii au uitat de detectoarele de bombe sau soft-uri pentru transporturi şi s-au îmbulzit să-şi facă poze alături de cel mai mare om din lume.

"Este mare, este gigantic" a spus un copil

Sultan Kösen a recunoscut că nu este plăcut să fii prea înalt.

"Din păcate, nu pot merge în centrele comerciale, să-mi cumpăr ce vreau. Trebuie să mă duc la croitorie şi croitorii îmi fac hainele" a spus Sultan.

Tânărul suferă de gigantism şi se deplasează doar cu ajutorul unor suporturi de metal. Sultan are cele mai mari tălpi şi cele mai mari palme din lume.

"Dacă aş fi fost mai mic, nu aş fi avut această admiraţie pe care o am, nu aş fi putut călători prin atâtea ţări. Aşa sunt în centrul atenţiei oriunde aş merge" a spus omul gigant.

Sultan a ajuns la aproape 2 metri şi jumătate din cauza unei tumori, care i-a influenţat prea mult hormonul de creştere. După ce tumora i-a fost extirpată, tânărul s-a oprit din creştere. Din februarie anul trecut, Sultan deţine primul loc printre cei mai înalţi oameni din lume.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Jessica Alba, o femeie desavarsita
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:43
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET