Cel mai înalt om din lume, de 2,49 m, a venit la Bucureşti. VEZI VIDEO

Cel mai înalt om din lume, de 2,49 m, a venit la Bucureşti
Cel mai înalt om din lume, de 2,49 m, a venit la Bucureşti / FOTO: Realitatea Tv

Omul gigant a fost atracţia unui concurs de IT din Capitală. Oamenii s-au îmbulzit să facă poze cu celmai mare om din lume.

Cel mai înalt om din lume se plimbă prin Bucureşti. Sultan Kösen este un fermier din Turcia. Are 27 de ani, aproape 2 metri şi jumătate înălţime şi poartă mărimea 60 la pantofi. Tânărul a venit în România la invitaţia organizatorilor unui concurs de IT din Capitală.

Concursul internaţional de IT a fost eclipsat de "omul mare". De la români şi thailandezi până la ruşi şi americani, cu toţii au uitat de detectoarele de bombe sau soft-uri pentru transporturi şi s-au îmbulzit să-şi facă poze alături de cel mai mare om din lume.

"Este mare, este gigantic" a spus un copil

Sultan Kösen a recunoscut că nu este plăcut să fii prea înalt.

"Din păcate, nu pot merge în centrele comerciale, să-mi cumpăr ce vreau. Trebuie să mă duc la croitorie şi croitorii îmi fac hainele" a spus Sultan.

Tânărul suferă de gigantism şi se deplasează doar cu ajutorul unor suporturi de metal. Sultan are cele mai mari tălpi şi cele mai mari palme din lume.

"Dacă aş fi fost mai mic, nu aş fi avut această admiraţie pe care o am, nu aş fi putut călători prin atâtea ţări. Aşa sunt în centrul atenţiei oriunde aş merge" a spus omul gigant.

Sultan a ajuns la aproape 2 metri şi jumătate din cauza unei tumori, care i-a influenţat prea mult hormonul de creştere. După ce tumora i-a fost extirpată, tânărul s-a oprit din creştere. Din februarie anul trecut, Sultan deţine primul loc printre cei mai înalţi oameni din lume.

 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print