Cei mai frumoşi câini din România. VEZI AICI CÂŞTIGĂTORII

Cei mai frumoşi căţei din România, într-un concurs la Slobozia
Cei mai frumoşi căţei din România, într-un concurs la Slobozia / FOTO: REALITATEA TV
Cei mai frumoşi căţei din România, într-un concurs la Slobozia Peste 600 de câini au participat la o expoziţie organizată la Slobozia

Peste 600 de câini din 88 de rase au concurat la Slobozia pentru titlul de cel mai frumos căţel. Au participat animale de companie din nouă ţări europene. Patrupedele au surprins juriul şi publicul cu frumuseţea şi inteligenţa lor.

De la cei mai mici, care abia daca depăşesc câteva sute de grame, la cei mai mari, a căror greutate ajunge şi la 70 de kilograme, toţi câinii au vrut sa fie în centrul atenţiei. Blana, felul în care au defilat, docilitatea, toate au fost atent observate de juriu. Mai ales că România se poate mândri cu câini de valoare.

"În România, cel mai scump câine a fost vândut pe 25.000 de euro. Câinii vânduţi spre exterior au depăşit peste 50.000 de euro", a spus preşedintele Asociaţiei Chinologice Ialomiţa, Cristian Stavarache.

La final, cei mai frumoşi câini au fost răsplătiţi cu diplome si cupe. Unii au primit doar calificative, pentru că sunt prea mici.

 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print