Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Cei 9 cai bolnavi de la Letea au fost eutanasiaţi

Membrii organizaţiei Vier Pfoten România au reuşit să curme suferinţa celor 9 cai cu anemie infecţioasă de la Letea. Caii bolnavi, care au fost ţinuţi o vreme într-o fermă privată din localitatea Urleasca, Brăila, au fost eutanasiaţi şi au scăpat astfel de chinurile la care ar fi putut fi supuşi dacă viaţa lor s-ar fi sfârşit într-un abator, şi nu prin eutanasiere.

Cei 9 cai bolnavi de la Letea au fost eutanasiaţi / FOTO: Vier Pfoten
Cei 9 cai bolnavi de la Letea au fost eutanasiaţi / FOTO: Vier Pfoten

“Caii bolnavi au fost eutanasiaţi în locul unde au fost adăpostiţi în urmă cu câteva săptămâni, la Urleasca. Eutanasierea a fost făcută de doi medici veterinari, Florin Mlagiu şi Ovidiu Roşu, sub supravegherea reprezentanţilor Direcţiei Sanitar-Veterinare Brăila. Din nefericire, printre caii bolnavi a fost şi mama unui mânz, rămas acum orfan”, a declarat pentru “Green Report” Kuki Barbuceanu, manager de proiect, Vier Pfoten Romania.

Costurile eutanasierii celor 9 cai bolnavi de anemie infecţioasă, cât şi incinerarea lor, care va fi făcută într-un incinerator autorizat din judeţul Brăila, au fost suportate de organizaţia pentru protecţia animalelor Vier Pfoten România şi s-au ridicat la aproximativ 9.000 de lei.

Caii sănătoşi rămân în ferma de la Urleasca. Citeşte mai mult pe green-report.ro.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum sa te descurci ca singura vegetariana din familie
STIRI | REALITATEA.NET
16 Septembrie, 22:10
ecuisine.ro
Paste linguini cu porc
STIRI | REALITATEA.NET
16 Septembrie, 18:00
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET