Atac de tip phishing la CEC Bank. Banca a blocat 17.000 de carduri. Probleme şi la alte bănci

Nivelul maxim al creditului este de 65.000 lei
Nivelul maxim al creditului este de 65.000 lei / FOTO: wall-street.ro

Aproximativ 17.000 de carduri VISA administrate de CEC Bank au fost blocate de unitatea bancară, din motive de securitate, o parte din clienţi fiind informaţi miercuri în acest sens de reprezentanţii băncii, potrivit NewsIn .

Astfel, CEC Bank a informat, miercuri, o parte din clienţii afectaţi despre această situaţie şi a precizat că informaţiile despre conturi au fost compromise, cel mai probabil prin intermediul internetului, şi a luat din precauţie măsura blocării cardurilor.

Clienţii CEC Bank au fost informaţi că, la nivelul întregii ţări urmează să fie supuse măsurilor suplimentare de securitate aproximativ 17.000 de carduri tip VISA. Pe de altă parte, reprezentanţii CEC au mai anunţat clienţii că nu doar aceştia au fost afectaţi de compromiterea datelor, ci şi ai altor unităţi bancare din România şi din străinătate.

 

Vom reveni cu amănunte

 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print