CE se întâmplă când un maestru kung-fu este executat silit. IMAGINI DURE:)

Shen Jianzhong
Shen Jianzhong

Un clip video cu un maestru kung-fu din China care împiedică o gaşcă de bătăuşi să-l execute silit face furori pe un domeniu online din China similar You Tube-ului, scrie The Daily Telegraph, citat de Business Insider

Shen Jianzhong, 38 de ani, practică arta kung-fu de 20 de ani în provincia Hebei din China, şi deţine şi recordul mondial la flotări, cel puţin conform unor surse locale. La finalul lunii octombrie, Jianzhong a putut să aplice tehnica pe un grup de bătăuşi care terorizau strada pe care locuia.Timp de şase luni un dezvoltator imobiliar făcea presiuni asupra localnicilor să se mute pentru a transforma satul într-un oraş. "Au vrut să demoleze toată strada şi ne-au promis că vom primi case noi peste doi ani, precum şi bani de chirie până atunci. Dar am auzit că oameni dintr-un sat alăturat au primit o afacere mult mai bună aşa că am refuzat să semnăm", spune Shen Jianzhong, citat de zf.ro.

 "La început, compania a postat afişe de avertisment în care ameninţau familiile care nu plecau că vor fi consecinţe majore. Circa 70 din cele aproape 100 de gospodării au cedat. Apoi, dezvoltatorul şi-a trimis găştile să-i intimideze şi pe ceilalţi locatari, aruncând cărămizi în geam şi aprinzând artificii noaptea", povesteşte maestrul. "Pe 29 ocotmbrie, circa 30 de persoane s-au materializat la uşă. Soţia mea a încercat să închidă uşa dar ei au bruscat-o. Aşa a început bătaia", îşi aminteşte Shen, care şi-a apărat căminul alături de fiul său de 18 ani, de asemenea practicant de kung-fu.

Articole recomandate
 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?