Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Ce probleme de sănătate dezvăluie unghiile tale! Vezi de ce poţi boli poţi suferi!

Albeata, galbenul, incretiturile, petele si exfolierea frecventa a unghiilor pot fi semne ale unor probleme de sanatate grave.

Unghiile pun diagonstice bune
Unghiile pun diagonstice bune

Unghii palide - persoanele care au unghii palide pot suferi de anemie, de insuficienta cardiaca confestiva, de probleme hepatice, dar si de malnutritie. 

Unghiile albe – daca suprafata unghiilor este, in cea mai mare parte, alba inseamna ca ficatul tau ar putea fi bolnav. Unghiile albe sunt des intalnite la persoanele care sufera de hepatita. 

Unghiile galbene – cea mai frecventa cauza a unghiile ingalbenite sunt infectiil aparute dupa contractarea sau dezvoltarea unei ciuperci. In cele mai severe cazuri de infectii fungice, unghiile galbene devin casante, se subtiaza si cad. Dar galbeata de la nivelul unghiilor, in cazuri rare ce-i drept, poate fi si un simptom al unei boli de tiroida severe, al unei afectiuni pulmonare, al diabetului si al psoriazisului. 

Unghiile albastrii – atunci cand unghiile au o nuanta usor albastrie, aparent transparenta, inseamna ca nu exista suficient oxigen in organism. Cauza propriu-zisa poate fi o infectie la nivel pulmonar, precum pneumonia, dar si unele afectiuni cardiace. 

Unghii incretite – cand suprafata unghiei are denivelari, care apar inca de la baza, nu se formeaza ulterior, persoana respectiva ar putea suferi de psoriazis sau de artrita inflamatoriei. Unghiile incretite sunt asociate si cu decolorarea lor.

Detalii pe lyla-ro

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
ecuisine.ro
Tortellini de casa
STIRI | REALITATEA.NET
17 Septembrie, 11:18
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET