Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Ce pedepse intenţionează Ponta sa dubleze prin OUG

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, la începutul şedinţei de guvern, că săptămâna viitoare ar putea fi aprobată o OUG prin care să fie dublate pedepsele pentru furtul de material rulant, precizând că problemele înregistrate pe ruta Intercity Bucureşti-Constanţa nu sunt un caz izolat.

Ponta: Ar trebui să dublăm pedepsele pentru furturile de material rulant, poate chiar prin OUG
Ponta: Ar trebui să dublăm pedepsele pentru furturile de material rulant, poate chiar prin OUG

“Împreună cu ministrul de Interne lucrăm ca, în perioada următoare, să găsim soluţia pentru problema protecţiei căilor ferate, care este de fapt o problemă structurală, nu doar a trenurilor Intercity Bucureşti-Constanţa”, a anunţat şeful Executivului.

Victor Ponta a solicitat MAI să colaboreze cu MJ, astfel încât “săptămâna viitoare, chiar şi prin OUG, poate dublăm minimul şi maximul pedepselor din Codul Penal pentru furturile dematerial rulant”.

În opinia sa, nu mai putem merge „pe logica actuală că se fură două şuruburi”. „Alea două şuruburi pot să însemne deraierea unui tren şi moartea unor oameni. Împreună cu MAI trebuie să găsim o soluţie şi pe partea de pază a materialului”, a adăugat Ponta.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

Acelaşi subiect pe REALITATEA.NET
COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Jessica Alba, o femeie desavarsita
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:43
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET