Ce păţesc femeile bete şi AGRESIVE în Australia

Ce păţesc femeile bete şi AGRESIVE în Australia
Ce păţesc femeile bete şi AGRESIVE în Australia / FOTO: Daily Mail

O femeie care a fost filmată în timp ce agresa persoane într-un tren din Australia a fost aruncată din vagon, într-o staţie, de restul pasagerilor.

Filmuleţul a devenit hit pe YouTube, scrie Daily Mail. Imaginile arată o femeie care scuipă, înjură şi agresează mai mulţi călători dintr-un tren din Sidney.

După minute în şir de umilinţă, femeia este îmbrâncită afară din vagon de mai mulţi călători, dar show-ul continuă. Filmuleţul se termină cu intervenţia unui agent de ordine.
 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
DAC
28 Oct 08:43
Politia psihiatrica, din nou isi cere dreptul la existenta.
Răspunde
Moca Boca
0 0
Moca Boca
27 Oct 14:16
Apropo, a fost aruncata din tren sau data afara ? Se pare ca trenul stationa intr-o gara din cate vad in foto. Incercati sa duceti in eruare prostimea ?
Răspunde
Moca Boca
0 0
Moca Boca
27 Oct 14:15
Apropo, a fost aruncata din tren sau data afara din tren ? Se pare ca trenul stationa intr-o gara din cate vad in foto. Incercati sa duceti in eruare prostimea ?
Răspunde
Moca Boca
2 0
Moca Boca
27 Oct 14:04
Desteptilor , Sidney se scrie Sydney in orice limba
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print