Ce mesaj le-a transmis politicienilor o tânără "profesoară ciumpalacă"

Profesoara-ciumpalacă crede că politicienii ar trebui să se trezească
Profesoara-ciumpalacă crede că politicienii ar trebui să se trezească / FOTO: http://www.bursa.ro/i

În Piaţa Universităţii, ciumpalacii vin seară de seară convinşi că numai aşa se va schimba ceva. Alături de aceştia, ciumpalacele completează mesajul protestatarilor. Şi mai ales când vorbim despre un tânăr lector universitar, cu un mesaj extrem de articulat pentru clasa politică.

Este vorba de ciumpalaca Oana Băluţă, lector universitar la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării , care recunoaște că vine în fiecare seară în Piaţa Universităţii, scrie Bursa.

"Nu-mi imaginam, cu puţin timp în urmă, că cetăţenii vor ieşi în stradă să-şi apere drepturile şi să lupte pentru democraţie. Dincolo de faptul că o democraţie are nevoie de instituţii şi politici, o democratie, pentru a fi solidă, are nevoie de cetăţeni, de participare. Exact asta se întâmplă acum. Mişcarea din Piaţa Universităţii este o gură de aer proaspăt", a spus Oana Băluţă.

Ce le transmite ciumpalaca politicienilor. Să nu uite că simpli "prestatori de servicii publice de guvernare"!

"Mesajul meu pentru clasa politică din România: să se trezească şi să se reorienteze spre cetăţeni! Acum, prin noul Guvern, s-au schimbat doar persoane, nu agende. Noi ne dorim o schimbare nu de persoane, ci de politici publice. Ne dorim ca educaţia să fie o prioritate, nu doar la nivel de discurs, ci inclusiv la nivel de buget. Mi-aş mai dori ca sănătatea să fie o prioritate. Dincolo de aspectele financiare, vorbim despre statutul pe care îl au medicii şi profesorii", a spus Oana.

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

1 0
bluesky89
29 feb 10:44
Crima organizata nu ar fi posibila la scara la care se practica, daca nu ar fi sprijinita activ de catre elemente profund corupte din randul serviciilor secrete SRI si SIE.

Activitatile ce compun Crima Organizata (prostitutia, proxenetismul, traficul de persoane,traficul de droguri, evaziunea fiscala, etc) au un caracter secret si bine organizat, din care cauza realizeaza un impact social deosebit de negativ in multe state el constituind “cancerul perfid” care vlaguieste puterea societatii, ameninta integritatea guvernelor, determina cresterea taxelor care se adauga la pretul marfurilor, pericliteaza siguranta si locurile de munca ale cetatenilor, aduce daune agentilor economici aflati in competitie, controleaza prin forta banilor sindicatele, in final realizand o puternica influenta in sfera economicului, socialului si mai ales politicului
Răspunde
1 0
bluesky89
29 feb 10:37
Grupurile politico-economice de inspiratie mafiota, cu legaturi în lumea interlopa, lupta de ani buni de zile sa controleze statul român.Istoria lor este lunga si porneste chiar dinainte de decembrie 1989. În atâtia ani au ajuns sa controleze oameni politici din toate partidele, oameni din politie, din procuratura, si, din pacate din justitie. Aceste grupari mafiote n-au aparut peste noapte si au mai încercat sa preia controlul ori de câte ori au simtit ca statul este slab. In acest moment au ajuns sa aibe putere sa fabrice si sa controleze dosare, sa declanseze anchete sau chiar sa le opreasca brusc Singura solutie pentru eradicarea acestui cancer social, este luarea de atitudine publica si exercitarea de presiuni asupra politicienilor alesi pentru a ne servi si reprezenta. Cu cat mai multi oameni isi cunosc si exercita drepturile date de Dumnezeu la libertate de constiinta si exprimare, cu atat mai greu le va veni acestor viermi gaunosi sa-si faca treaba lor murdara

Principalele brate ale caracatitei mafiote din Romania sunt justitia si politia care sunt roase de cancerul coruptiei. Romania este raiul clanurilor de interlopi autohtoni protejati de justitie (care se afla sub papucul politicienilor corupti) si de politie.Inhaitarea politiei din Romania cu clanurile mafiote, cu interlopii, protectia, favorizarea si acoperirea lor este o realitate, este un fenomen de masa, in toata tara, inclusiv in judetul Arges. Politisti, procurori, judecatori, sunt "cumparati" sistematic ca sa serveasca mafia
Răspunde
1 0
bluesky89
29 feb 10:35
Crima organizata cauta in mod constant afaceri legitime care pot fi folosite ca o acoperire.În spatele unor firme din judetul Arges care ofera locuri de munca pentru tinere, se ascund de fapt retele specializate în racolarea de fete care sfârsesc prin a se prostitua.
Aceste firme sunt folosite drept paravan, pentru a sustine activitati ilegale, pentru a spala bani, dar si pentru ca liderii mafioti sa fie vazuti drept antreprenori de succes.
Pe langa aceste firme, in stransa legatura cu ele, in orasul Curtea de Arges exista mai multe grupari mafiote care actioneaza subversiv si conspirativ in tara si strainatate (grupari mafiote indestructibile, conduse de politia mafiota locala, care invoca motivul necunoasterii in legatura cu aceste bande) si care cu complicitatea taximetristilor locali, racoleaza, transporta si plaseaza fete pentru prostitutie, fete care ulterior sunt traficate extern(cele mai multe in nordul Italiei)

Conform datelor oficiale detinute de autoritatile italiene, in Roma 85% dintre prostituate sunt romance,in Milano 8 din 10 prostituate sunt romance. In Danemarca, Romania este tara cu cele mai multe prostituate si potrivit Europol, Eurojust, The Times, CNN, primul exportator de prostitutie din Europa este Romania.Fara complicitatea politiei care sacrifica doar pioni din gruparile mafiote care racoleaza fete pentru prostitutie, aceasta performanta negativa nu ar fi posibila.

jurnalul.ro/special/special/comisar-de-politie-sluga-unui-peste-502765.html
infocurteadearges.ro/2011/09/16/ioana-visan-este-cercetata-oficial-in-dosarul-cu-prostituate-al-lui-berlusconi/
evz.ro/detalii/stiri/comisar-sef-judecat-pentru-favorizarea-infractorului-952994.html

Geert Wilders, parlamentar olandez: "România si Bulgaria ar trebui sa fie excluse din UE din cauza nivelului înalt de coruptie si nereguli care le fac nepotrivite cu calitatea de membru UE"
Răspunde
0 0
fost băsist
29 feb 08:37
Cum poti sa reduci la bani ceea ce a zis doamna respectivă? Şi de ce nu mai treci printr-o gramatica, inainte de a posta?
Răspunde
6 0
ciumpalacu
28 feb 22:22
numai RAMBO daca vine ... sa anihileze toata coruptia...
Răspunde
-10 0
justitia corupta
28 feb 21:56
Nu. Nu asa. Nici madam profesoara nu vede copacii din cauza paduri. Vrea bani pentru invatamant si pentru sanatate. Vax! Sunt doua domenii in care trebuie sa cresca calitatea si eficienta Numai prin restructurare si reorganizare. Nu prin marire de buget. Sau bagat bani fara stire in domeniile astea. Rezultatul este unul amorfic. Adca e 0.
Răspunde
2 0
Alex
28 feb 22:15
8 justitia corupta, poate imi zici si mie unde s-au dus banii aia multi din educatie, ca eu nu am vazut / primit salar exorbitant care sa absoarba fondurile de care vorbesti.

Marta, poate ca profesoara asta are ferestre intre cursuri, sau tie ti se pare ca muncesti mau multa ca dansa?? Poate ca totusi nu ati trecut pe la catedra, mai ales in preuniversitar, ca mai mult de o saptamana nu ati rezista.
0 0
justitia corupta
28 feb 23:02
3 Pai nu stiu unde s-au dus banii, aia multi. Da d c ma intrebi pe mine?
-6 0
Marta
28 feb 20:16
Fata asta nu vi se pare ca are extrem de mult timp? Vacante si 10 ore pe sapatamana, cam ce leafa vreti voi sa-i platiti? Ca sa n-o mai compatimiti ca are leafa mizera, puneti mana si platiti-i salariul!
Răspunde
-1 0
bodo
28 feb 20:55
2 Si uite asa ne linsam profesorii, medicii, si bibliotecarii, muzeografii, proprii parinti ce sunt pensionari, pentru ca asa gandim cu KUKU ca aceasta distinsa doamna MARTA sau ce naiba o fi fiinda ea.

Pentru ca unii ca ea au vazut pixelu albastru, in loc de ce trebuia sa vada.

Ne linsam propriul viitor in felul acesta, prin distrugerea culturii, invatamantului, sanatatii, a institutiilor care trebuie sa formeze un popor.
1 0
Cristi
29 feb 00:56
8 Probabil "doamna" marta considera ca a munci inseamna numai sa dai cu sapa, sa coafezi cucoanele, sa plimbi hartii dintr-o parte in alta, sa stampilezi si sa lipesti plicuri pana ti se umfla buzele... Nu madame, sa muncesti inseamna si sa depui efort intelectual in speranta ca vei capta atentia unor tineri, ca vei reusi sa predai o lectie buna din care sa le ramana ceva in memorie copiilor. Pentru asta e nevoie de pregatire, de continua perfectionare care, in final, inseamna tot timp de lucru. As vrea sa vad cum s-ar descurca Marta in fata a 200 de studenti care abia astepta o greseala, o mica scapare pentru a te sanctiona. E usor sa vorbesti, mai greu sa gandesti.
-11 0
Marta
28 feb 20:15
Fata asta nu vi se pare ca are extrem de mult timp? Vacante si 10 ore pe sapatamana, cam ce leafa vreti voi sa-i platiti? Ca sa n-o mai compatimiti ca are leafa mizera, puneti mana si platiti-i salariul!
Răspunde
-9 0
Marta
28 feb 20:13
Frateeee, n-ati obosit cu flota?
De ce nu ziceti ca a omorat 100 de oameni?! Va spun eu, nu spuneti, fiindca nu vi s-a spus la televizor. Dar va spun eu. Eu stiu ca i-a omorat si a ascuns dovezile. D-aia a renuntat la imunitate parlamentara ca sa-l ancheteze Justitia si Justitia n-a gasit absolut nimic, e smeker, a ascuns dovezile si au ramas vuvuzelele cu flota in gura.
Răspunde
-1 0
Marta
28 feb 20:17
7 du-te-n p.zda ma-tii de sarmana tonomata basista securista,tortionara basista, dusman declarat al romanilor amariti!!! mars in latrina ! acolo ti locul de limbric din popoul lui base!!
5 0
lalito
28 feb 20:03
Flota nu se mai pune ca-i veche ....nu-i asa ?
Răspunde
1 0
@lalito
28 feb 20:09
6 despre flota intreaba-l pe VACAROIU. El stie cui a vandut-o
Afișează mai multe comentarii
print