Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Ce mesaj le-a transmis politicienilor o tânără "profesoară ciumpalacă"

În Piaţa Universităţii, ciumpalacii vin seară de seară convinşi că numai aşa se va schimba ceva. Alături de aceştia, ciumpalacele completează mesajul protestatarilor. Şi mai ales când vorbim despre un tânăr lector universitar, cu un mesaj extrem de articulat pentru clasa politică.

Profesoara-ciumpalacă crede că politicienii ar trebui să se trezească
Profesoara-ciumpalacă crede că politicienii ar trebui să se trezească / FOTO: http://www.bursa.ro/i

Este vorba de ciumpalaca Oana Băluţă, lector universitar la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării , care recunoaște că vine în fiecare seară în Piaţa Universităţii, scrie Bursa.

"Nu-mi imaginam, cu puţin timp în urmă, că cetăţenii vor ieşi în stradă să-şi apere drepturile şi să lupte pentru democraţie. Dincolo de faptul că o democraţie are nevoie de instituţii şi politici, o democratie, pentru a fi solidă, are nevoie de cetăţeni, de participare. Exact asta se întâmplă acum. Mişcarea din Piaţa Universităţii este o gură de aer proaspăt", a spus Oana Băluţă.

Ce le transmite ciumpalaca politicienilor. Să nu uite că simpli "prestatori de servicii publice de guvernare"!

"Mesajul meu pentru clasa politică din România: să se trezească şi să se reorienteze spre cetăţeni! Acum, prin noul Guvern, s-au schimbat doar persoane, nu agende. Noi ne dorim o schimbare nu de persoane, ci de politici publice. Ne dorim ca educaţia să fie o prioritate, nu doar la nivel de discurs, ci inclusiv la nivel de buget. Mi-aş mai dori ca sănătatea să fie o prioritate. Dincolo de aspectele financiare, vorbim despre statutul pe care îl au medicii şi profesorii", a spus Oana.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum iti imbunatatesti creativitatea si imaginatia
STIRI | REALITATEA.NET
22 Septembrie, 15:57
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET