Ce crede Ion Iliescu despre incinerarea lui Sergiu Nicolaescu

Ce crede Ion Iliescu despre incinerarea lui Sergiu Nicolaescu
Ce crede Ion Iliescu despre incinerarea lui Sergiu Nicolaescu / FOTO: Mediafax

Fostul preşedinte al României a fost prezent sâmbătă la incinerarea regizorului Sergiu Nicolaescu.

"Mi-am luat ramas bun de la Sergiu Nicolaescu. Au fost o mulţime de oameni şi ieri. Pentru un om public şi de artă nu e mulţumire mai mare decât aceasta. A făcut filme adresate oamenilor, maselor, cea mai bună cinstire în care oamenii au ţinut să-şi ia rămas bun de la el. Este treaba fiecăruia şi a fiecărei familii. E treaba familiei, nu trebuie să se implice altcineva", a declarat Ion Iliescu.

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
TRISTA VESTE
06 Jan 14:58
TRISTA VESTE !
SI OMENIA ???
MAI BINE REGIZA , VRE-UN FILM DE ACTUALITATE , ,, UN OM INTRE OAMENI '' , SI PUTEA SA STEA SI LANGA NICOLAE , ACUM , SI TOT AVEA MAI MULT RESPECT !!!
CA TOT NICOLAE IL CHEMA .
DAR CU ASA DORINTE ???
DECE A TREBUIT CA DORINTELE SA-I FIE INDEPLINITE ???
EXTEM DE TRIST !
NU ERA MAI BINE ? , SA NU STEA ACUM LANGA NICOLE ???
CA TOT SE DUCE LUMEA DE NICOLAE , LA NICOLAE !
ERA MAI BINE !
DECAT SA NE GANDIM LA UNELE CUVINTE :
A PUNE CENUSA IN CAP !
TRIST !
EXTREM DE TRIST !!!
O LUME INTREAGA , DE PE TOT GLOBUL , TULBURATA DE ACEASTA VESTE EXTREM DE TRISTA DESPRE FINALUL DOMNULUI REGIZOR SERGIU NICOLAESCU .
MAI BINE ERA ALTFEL !
Răspunde
0 0
Popa Emil
06 Jan 12:54
HOTU DE ILIESCU A FURAT BANI LUI CEUCESCU , SI A SCHIMBAT VARSTA PENSIONARI ,, HOTU ,, CA DE LA 50 ANI NU TE MA-I ANGAJEAZA NIMENI SI MORI DE FOAME , A FACUT CEA MAI MARE PROSTIE BLESTEMATU , TREBUIA CA VARSTA PENSIONARI PENTR-U MUNCITORI , MUNCA DE JOS SA FIE 60 ANI , SI PENTR-U MUNCA DE SUS , BIROCRATI CU STUDI SA IASA LA 65 ANI , ASA TREBUIA , DAR DE FAPT LA NOI FACE CE VREA FIECARE DE LA MINISTER PANA LA PRESEDINTE , DICTATORILOR , TOT MAI BINE O DUCEAM CU REGELE MIHAI DECAT CU ANIMALELE ASTEA .
Răspunde
0 0
GIM
06 Jan 11:52
Oricum, Dumnezeu are grija…
Sa recunoastem faptul ca "revolutia a fost pusa pe picioare de Sergiu Nicolaescu", asa cum a confirmat chiar el, candva. Nereusindu-i acest "film", evident, a incercat sa continue lupta politica, (precum si raposatul Adrian Paunescu) si in Parlamentul Romaniei. Nu intamplator, intre "marea ciuma portocalie" si "mocirla comunista persistenta", el a optat, asa cum stim, catre ultima (in grupul parlamentar PSD). Cu toate acestea, a plecat cu multe secrete…
Sa luam aminte!
Răspunde
6 -4
coasa
05 Jan 17:46
Alt gunoi national...........astia ar fi trebuit sa plece impreuna, sa nu se plictiseasca. Dar nu acum, ci prin 1990, acum e cam tarziu, deja.........
Acesti mizerabili ar merita arsi pentru ca apoi cenusa sa le fie aruncata in hazna. Asta pentru ce au facut neamului asta dupa 1989. Si pentru tinerii morti atunci, din cauza loviturii de stat produsa de cele 2 gunoaie.
Răspunde
5 -7
Iliescu
05 Jan 15:07
Deja patru bolnavi incurabili s-au gasit sa comenteze cum au auzit de Iliescu.
Răspunde
4 -1
batranul
05 Jan 19:01
3 iar tu ai grija dupa ce-l pupi in c.. swa-l stergi cu limba sa nu ramana ud. Doar merita acest imbecil crimuinal din partea ta cel putin atata lucru. Nu ?
17 -8
FLASH
05 Jan 14:20
Nu avem nevoie de parerea unui bolsevic si tradator de tara cum e acest cancer bolsevic.Sa a-si tina parerea pentru el si gasca lui de bolsevici si securisti nenorociti ce au nenorocit aceasta tara.
Răspunde
16 -9
unu
05 Jan 13:27
Sa vedem ce decizie ia familia ta manica Cheka si taticu KGB cu hoitul tau de monstru
Răspunde
22 -9
Gabi
05 Jan 12:47
Ba Iliescule, ne ai face o mare bucurie daca i ai face si tu o vizita pe lumea cealalta, prietenului tau! Cre ca urmezi!
Răspunde
Comentariu ascuns datorită voturilor negative ale vizitatorilor. Click aici pentru vizualizare.
Afișează mai multe comentarii
print