Cătălin Predoiu, noul premier, ar fi rudă cu Elena Udrea VIDEO

Elena Udrea şi Cătălin Predoiu sunt veri
Elena Udrea şi Cătălin Predoiu sunt veri

Cătălin Predoiu a fost desemnat premier interimar de către preşedintele Traian Băsescu. Un lucru mai puţin cunoscut despre fostul ministru al Justiţiei este că a copilărit în acelaşi sat ca Elena Udrea.

Elena Udrea şi Cătălin Predoiu sunt din judeţul Buzău, chiar din acelaşi sat, Pietroasa. Mai mult, au copilărit pe aceeași uliță. Cătălin Predoiu a petrecut câţiva ani ai copilăriei la bunicul dinspre tată. Tot în Pietrosu, la câteva case distanță, în curtea lui Ion Udrea, se juca Elena, cea care avea să-i devină lui Cătălin, peste mulți ani, colegă de guvern.

Cătălin Predoiu, numit premier interimar

Elena Udrea a locuit până la 6 ani la Pietrosu, un sat din comuna buzoiană Costești, împreună cu fratele, părinții și bunicii dinspre tată. Bunicul, poreclit în sat Cantonieru, are acum 88 de ani.

"Era deşteaptă foc. Învăţa de toate de mică, de când avea doi-trei ani. Când mă întâlnesc cu lumea şi zice: ai auzit nea Ioane că nepoata ta e ..am auzit cum să nu, de la radio", povestea în 2008 bunicul Elenei Udrea, Ion Udrea.

Bătrânul Cantonieru şi-a adus aminte şi de Cătălin Predoiu de pe vremea când era copil.

"Tatăl lui Predoiu ăsta a fost cuscru cu mine, că ţinea sora mea un frate al lui", a mai zis Ion Udrea. Elena Udrea şi Cătălin Predoiu au copilărit la câteva case distanţă.

"Un băiat frumos, cuminte, venea pe la bunică-su. Ea e fata lui văr-meu din partea mamei", a precizat Maria Predoiu, vecină.

Cei doi au fost elevi şi la acelaşi liceu, acum, Colegiul Național "B.P. Hasdeu". Cătălin Predoiu l-a absolvit în 1986, iar Elena Udrea, şase ani mai târziu.

Articole recomandate
 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?