Cătălin Predoiu, noul premier, ar fi rudă cu Elena Udrea VIDEO

Elena Udrea şi Cătălin Predoiu sunt veri
Elena Udrea şi Cătălin Predoiu sunt veri

Cătălin Predoiu a fost desemnat premier interimar de către preşedintele Traian Băsescu. Un lucru mai puţin cunoscut despre fostul ministru al Justiţiei este că a copilărit în acelaşi sat ca Elena Udrea.

Elena Udrea şi Cătălin Predoiu sunt din judeţul Buzău, chiar din acelaşi sat, Pietroasa. Mai mult, au copilărit pe aceeași uliță. Cătălin Predoiu a petrecut câţiva ani ai copilăriei la bunicul dinspre tată. Tot în Pietrosu, la câteva case distanță, în curtea lui Ion Udrea, se juca Elena, cea care avea să-i devină lui Cătălin, peste mulți ani, colegă de guvern.

Cătălin Predoiu, numit premier interimar

Elena Udrea a locuit până la 6 ani la Pietrosu, un sat din comuna buzoiană Costești, împreună cu fratele, părinții și bunicii dinspre tată. Bunicul, poreclit în sat Cantonieru, are acum 88 de ani.

"Era deşteaptă foc. Învăţa de toate de mică, de când avea doi-trei ani. Când mă întâlnesc cu lumea şi zice: ai auzit nea Ioane că nepoata ta e ..am auzit cum să nu, de la radio", povestea în 2008 bunicul Elenei Udrea, Ion Udrea.

Bătrânul Cantonieru şi-a adus aminte şi de Cătălin Predoiu de pe vremea când era copil.

"Tatăl lui Predoiu ăsta a fost cuscru cu mine, că ţinea sora mea un frate al lui", a mai zis Ion Udrea. Elena Udrea şi Cătălin Predoiu au copilărit la câteva case distanţă.

"Un băiat frumos, cuminte, venea pe la bunică-su. Ea e fata lui văr-meu din partea mamei", a precizat Maria Predoiu, vecină.

Cei doi au fost elevi şi la acelaşi liceu, acum, Colegiul Național "B.P. Hasdeu". Cătălin Predoiu l-a absolvit în 1986, iar Elena Udrea, şase ani mai târziu.

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

-3 0
Criss
08 feb 00:46
Sustin Presedintia si politica d-l Basescu. In ultimii ani au fost luate cele mai bune masuri pentru iesirea cat mai rapida si usoara a Romaniei. Cred in continuare ca o schimbare a ministrilor pentru recredibilizarea a guvernului este necesara, insa de asemenea sunt de parere ca ar fi mai utila o schimbare partiala si nu totala a ministrilor. Cred ca M.A.I., Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului sau Ministerul Educatie s-au descurcat destul de bine in anul 2011, fapt pentru care optez ca aici sa nu se schimbe nimic.
Răspunde
-3 0
Rotula
08 feb 00:38
Am avut intotdeauna incredere in modul in care D-l Basescu a condus tara. Masurile de austeritate trebuiau laute, si cred ca au fost laute cele mai bune decizii pentru a evita cat mai mult o noua criza. Pacat ca desi tara a fost scoasa din criza, prin masurile care s-au luat oamenii si-au pierdut increderea in govern. Trebuie totusi ca unii ministri din fostul guvern sa fie si in noul guvern pentru a-i lasa sa termine proiectele pe care le-au inceput si care au avut cele mai mari succese.
Răspunde
-2 0
unguru
07 feb 21:34
Doamna Udrea, impreuna cu guvernul Boc, au facut tot ceea ce a fost necesar pentru binele Romaniei. Au preluat mandatul de la un deficit de 5,5% si au ajuns sa aibe o crestere economica de 2,5%, dar se pare ca lumea, fiind foarte influentabila, au crezut in teatrul jucat de cei de la USL, care nu au facut nimic pentru tara asta, doar au adus injurii la adresa presedintelui si a guvernului plus nenumaratele greve din parlament. Incearca cu orice prêt sa puna mana pe putere, dar nu vor reusi niciodata, pentru ca nu mai au credibilitate si pentru tot ceea ce au facut nu vor mai fi votati! Rusine sa va fie!
Răspunde
-2 0
diana
07 feb 19:43
Haideti sa hartuim si noi asa zisi jurnalisti sa vedem daca lor le convine, astia stiu sa jigneasca oamni si atat, nu doar oameni publici si oameni simpli, asta stiu ei sa faca sa rada de oameni. I-as inchide pe toti pentru jignirile aduse.
Răspunde
-1 0
george
07 feb 19:42
Presa romaneasca este o mare mare ghena de gunoi, nu ai ce sa vezi la ei decat miniciuni, scandaluri provocate in mare tot de ei si femei dezbracate. Rusine asa zisilor jurnalisti. As fi curios daca ei s-ar simti bine daca ar fi hartuiti.
Răspunde
-1 0
cosmin
07 feb 19:41
Nu uitati ca noi nu avem presa noi avem niste bufoni care se gandesc sa comenteze, sa jigneasca si sa faca abuzuri la adresa unor presoane publice, sa le fie rusine. Eu i-as penaliza pe asa zisi jurnalisti.
Răspunde
-1 0
ciprian
07 feb 19:41
Presa de la noi este o mare ipocrita nu gasesc altceva decat sa se lege de oameni publici si atat, sunt platiti de adversarii politici pentru a scrie tot felul de minciuni. Sa le fie rusine pentru mizeria ce o creaza.
Răspunde
1 0
cristina
07 feb 19:40
Mai baieti sclavi sunteti voi, nu vad logica voastra sa jigniti niste oameni dupa bunul vostru plac. Din cate stiu eu fiecare are dreptul la opinie nu. Asa ca nu mai scoateti baliverne.
Răspunde
0 0
sebastian
07 feb 15:48
Ungureanu se va organiza si va avea o echipa competenta in Guvern!Ministrii care merita sa ramana...raman, iar cei care nu au avut rezultate PLEACA!
Răspunde
0 0
ingeras
07 feb 15:32
Oameni aşteaptă de la clasa politică mai multe soluţii comune, mai mult dialog şi Oamenii aşteaptă de la clasa politică mai puţină demagogie, tensiune şi crize. mai multă seriozitate. Acesta este mesajul pe care noi l-am înţeles din nemulţumirile care au fost făcute publice de către români în protestele din ultimele zile.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print