Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Cătălin Predoiu, noul premier, ar fi rudă cu Elena Udrea VIDEO

Cătălin Predoiu a fost desemnat premier interimar de către preşedintele Traian Băsescu. Un lucru mai puţin cunoscut despre fostul ministru al Justiţiei este că a copilărit în acelaşi sat ca Elena Udrea.

Elena Udrea şi Cătălin Predoiu sunt veri
Elena Udrea şi Cătălin Predoiu sunt veri

Elena Udrea şi Cătălin Predoiu sunt din judeţul Buzău, chiar din acelaşi sat, Pietroasa. Mai mult, au copilărit pe aceeași uliță. Cătălin Predoiu a petrecut câţiva ani ai copilăriei la bunicul dinspre tată. Tot în Pietrosu, la câteva case distanță, în curtea lui Ion Udrea, se juca Elena, cea care avea să-i devină lui Cătălin, peste mulți ani, colegă de guvern.

Cătălin Predoiu, numit premier interimar

Elena Udrea a locuit până la 6 ani la Pietrosu, un sat din comuna buzoiană Costești, împreună cu fratele, părinții și bunicii dinspre tată. Bunicul, poreclit în sat Cantonieru, are acum 88 de ani.

"Era deşteaptă foc. Învăţa de toate de mică, de când avea doi-trei ani. Când mă întâlnesc cu lumea şi zice: ai auzit nea Ioane că nepoata ta e ..am auzit cum să nu, de la radio", povestea în 2008 bunicul Elenei Udrea, Ion Udrea.

Bătrânul Cantonieru şi-a adus aminte şi de Cătălin Predoiu de pe vremea când era copil.

"Tatăl lui Predoiu ăsta a fost cuscru cu mine, că ţinea sora mea un frate al lui", a mai zis Ion Udrea. Elena Udrea şi Cătălin Predoiu au copilărit la câteva case distanţă.

"Un băiat frumos, cuminte, venea pe la bunică-su. Ea e fata lui văr-meu din partea mamei", a precizat Maria Predoiu, vecină.

Cei doi au fost elevi şi la acelaşi liceu, acum, Colegiul Național "B.P. Hasdeu". Cătălin Predoiu l-a absolvit în 1986, iar Elena Udrea, şase ani mai târziu.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Ce spune cafeaua ta preferata despre tine
STIRI | REALITATEA.NET
30 Septembrie, 17:36
ecuisine.ro
Ce se intampla dacă mananci branza cu mucegai
STIRI | REALITATEA.NET
29 Septembrie, 16:07
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET