Candidatul care promite "Spaţii unde tinerii să facă SEX" FOTO

Candidatul care promite "Spaţii unde tinerii să facă sex"
Candidatul care promite "Spaţii unde tinerii să facă sex" / FOTO: Realitatea.net
Candidatul care promite "Spaţii unde tinerii să facă sex" Candidatul care promite "Spaţii unde tinerii să facă sex" Candidatul care promite "Spaţii unde tinerii să facă sex"

Un candidat independent la Primăria Sectorului 4 al Capitalei, medicul Filip Constantin Tiţian, a distribuit alegătorilor pliante în care promite tinerilor "spaţii locative unde să se iubească, să facă sex şi să se bucure de liniştea căminului". Mai mult decât atât, materialele distribuite de acesta sunt pline de greşeli gramaticale.

Sub sloganul "Să ne ajute Dumnezeu!", doctorul Filip Constantin ne îndeamnă să "Salvăm viitorul copiilor NOŞTRII" (cu doi de "i"), recomandându-se ca un "Medic SPECIALIS DOCTORANT" (în loc de "Specialist doctorand").

Printre promisiunile electorale ale candidatului la Sectorul 4 se află şi intenţia de a le oferi tinerilor "spaţii locative unde să se iubească, să facă sex şi să se bucure de liniştea căminului".

Filip Constantin Tiţian nu este un simplu medic. Candidatul deţine o clinică privată, o agenţie de turism şi o televiziune online "TV-Filip Online", unde îşi promovează toate afacerile şi proiectele pe care le derulează.

Medicul este de origine ieşean şi, potrivit contului de Facebook, absolvent a patru instituţii educaţionale: Facultatea de Medicină, Facultatea de Drept, Facultatea de Finanţe Bănci şi Institutul Diplomat Român.

Articole recomandate
 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?