Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

CANDIDAT HI-Q: Mihai Sturzu va candida în București din partea PSD

Secretarul de stat Liviu Voinea nu mai candidează pentru PSD în sectorul 6, a anunțat luni președintele social-democraților bucureșteni, Ecaterina Andronescu, în colegiul acestuia fiind propus Mihai Sturzu, solist al trupei Hi-Q și membru TSD.

CANDIDAT HI-Q: Mihai Sturzu va candida în București din partea PSD
CANDIDAT HI-Q: Mihai Sturzu va candida în București din partea PSD

“La noi este o modificare în sectorul 6, dl secretar de stat Liviu Voinea a preferat să se ocupe în mod special de strategia ministerului de Finanțe și ca atare și-a declinat participarea la acestă competiție și a intrat pe locul domniei sale dl Sturzu (Mihai Sturzu, n.red.), la fel de tânăr și la fel de bine intenționat”, a anunțat Andronescu la BEM, cu ocazia depunerii listei candidaților USL în Capitală.

Secretarul de stat în Ministerul Finanţelor, Liviu Voinea, a avut rezervat colegiul 24 Camera Deputaților din sectorul 6 pentru o candidatură din partea PSD.

Pe de altă parte, în sectorul 2, acolo unde în colegiul 7 Camera Deputaților erau în cărți patru nume, va merge în alegeri un candidat “garantat de Vanghelie”, Violeta Tudorie, actual consilier local în acest sector. În cel de-al doilea colegiu de deputat care revine PSD în sectorul 2 a rămas definitivă candidatura pentru un nou mandat a Rodicăi Nassar, șefa filialei de sector a PSD.

Mihai Sturzu nu este singurul cântăreţ care vrea să fie parlamentar. Ciprian Rogojan, cunoscut ca Cici de la Sistem, îşi încearcă norocul pentru un mandat în Legislativ, la Baia Mare, din partea PDL. Din partea USL candidează şi soliştii de muzică populară Ionela Prodan (diaspora) şi Alexandru Pugna (Bistriţa Năsăud). De asemena, Victor Socaciu vrea să fie deputat din nou, dar de diapora.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

LIBERTATEA.RO
COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum te influenteaza schimbarea sezonului
STIRI | REALITATEA.NET
02 Octombrie, 17:55
ecuisine.ro
Cum sa prepari dressingul pentru salata
STIRI | REALITATEA.NET
01 Octombrie, 18:14
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET