CAMERA ASCUNSĂ: Imagini incredibile cu Iulia Timoşenko la închisoare VIDEO

Liderul opoziţiei ucrainene Iulia Timoşenko, aflată în închisoare, este supravegheată 24 de ore din 24 de o cameră de filmat, cu luminile aprinse permanent, într-o încercare de a fi "distrusă psihic şi fizic", a anunţat avocatul său.

Iulia Timoşenko, în vârstă de 51 de ani, fost prim-ministru al Ucrainei, a fost mutată la o închisoare din oraşul Harkiv, la aproximativ 480 de kilometri de capitala Kiev, la 30 decembrie. Potrivit oficialilor de la penitenciar, condiţiile de detenţie aplicate în cazul său sunt necesare securităţii deţinuţilor, citat de Daily Mail în ediţia electronică.

Avocaţii săi, care s-au opus transferului de la Kiev, au declarat că clienta lor suferă de câteva săptămâni de dureri de spate. Oficialii închisorii au afirmat însă că aceasta primeşte îngrijiri, după ce a fost examinată de medici luna trecută.

"Supravegherea video nu este interzisă de lege", a declarat într-un comunicat Ivan Pervuşkin, comandantul închisorii. "Pentru monitorizarea video permanentă trebuie să fie suficientă lumină în celule", relatează Yahoo News.

"Lumina este îndreptată spre patul pe care stă ea (...). Supravegherea video şi lumina directă, imposibilitatea de a dormi bine şi lipsa asistenţei medicale, toate au un singur scop, să o distrugă psihic şi fizic pe Iulia Volodimirivna", a apreciat avocatul acesteia, Serghei Vlasenko.

Avocatul a adăugat că preşedintele ucrainean, Viktor Ianukovici, este responsabil pentru condiţiile în care este ţinută Timoşenko. "Toate acestea sunt făcute la ordinul lui Ianukovici, pentru a umili liderul opoziţiei ucrainene", a precizat el.

 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

1 0
Di Gigio
08 Jan 09:24
Pai in timp ce unii fac puscarie pt faptul ca au semnat ce n-aveau voie sa semnez, unii precum Vosganian si cei de dupa el, se bucura de libertate, ba mai au si tupeul sa apara la TV sa spuna ca ce au facut (acordarea de beneficii financiare unor grupuri mari de interese) e perfect legala.

Citez: "li s-au oferit niste reduceri de preturi la gaze pt a-i stimula sa-si plateasca obligatiile catre stat"

Astept urmatoarea revolutie in care sper sa va vad pe toti cei de la putere si din opozitie intinsi pe borduri.
Răspunde
2 0
Brandart
08 Jan 01:29
Titlul articolului nu are nici o legatura cu continutul. In plus este o stire de aproape o luna...vevevev.brandart.ro
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print