Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

CAMERA ASCUNSĂ: Imagini incredibile cu Iulia Timoşenko la închisoare VIDEO

Liderul opoziţiei ucrainene Iulia Timoşenko, aflată în închisoare, este supravegheată 24 de ore din 24 de o cameră de filmat, cu luminile aprinse permanent, într-o încercare de a fi "distrusă psihic şi fizic", a anunţat avocatul său.

Iulia Timoşenko, în vârstă de 51 de ani, fost prim-ministru al Ucrainei, a fost mutată la o închisoare din oraşul Harkiv, la aproximativ 480 de kilometri de capitala Kiev, la 30 decembrie. Potrivit oficialilor de la penitenciar, condiţiile de detenţie aplicate în cazul său sunt necesare securităţii deţinuţilor, citat de Daily Mail în ediţia electronică.

Avocaţii săi, care s-au opus transferului de la Kiev, au declarat că clienta lor suferă de câteva săptămâni de dureri de spate. Oficialii închisorii au afirmat însă că aceasta primeşte îngrijiri, după ce a fost examinată de medici luna trecută.

"Supravegherea video nu este interzisă de lege", a declarat într-un comunicat Ivan Pervuşkin, comandantul închisorii. "Pentru monitorizarea video permanentă trebuie să fie suficientă lumină în celule", relatează Yahoo News.

"Lumina este îndreptată spre patul pe care stă ea (...). Supravegherea video şi lumina directă, imposibilitatea de a dormi bine şi lipsa asistenţei medicale, toate au un singur scop, să o distrugă psihic şi fizic pe Iulia Volodimirivna", a apreciat avocatul acesteia, Serghei Vlasenko.

Avocatul a adăugat că preşedintele ucrainean, Viktor Ianukovici, este responsabil pentru condiţiile în care este ţinută Timoşenko. "Toate acestea sunt făcute la ordinul lui Ianukovici, pentru a umili liderul opoziţiei ucrainene", a precizat el.

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
ecuisine.ro
Dovlecei umpluti cu branza
STIRI | REALITATEA.NET
16 Septembrie, 12:17
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET