Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Camelia Pătrăşcanu vă prezintă Horoscopul săptămânii. VEZI ZODII

În fiecare zi, REALITATEA.NET în colaborare şi Horoscoptv.ro vă prezintă horoscopul. Mai multe despre Horoscopul zilei AICI. De asemenea, puteţi să citiţi Horoscopul săptămânal şi Horoscopul lunar.

Camelia Pătrăşcanu
Camelia Pătrăşcanu / FOTO: REALITATEA TV

O saptamana minunata pentru Capricorn, cu foarte multe lectii de viata! Multe se refera la relatii, in cazul vostru! Aspectul vedeta din aceasta saptamana este conjunctia Soare-Venus ce vorbeste de placeri si tabieturi. Este un aspect fixat in zona relatiilor. Puteti sesiza mai usor care sunt aspectele la care omul de langa voi nu poate renunta: anumite pretentii, anumite tabieturi, anumite obiceiuri, anumite relatii. Daca sunteti rabdatori si nu va grabiti sa judecati oamenii si situatiile, puteti constata, in aceasta saptamana, asa cum n-ati mai facut-o pana acum, care sunt acele lucruri foarte valoroase pentru persoanele importante pentru voi. In felul acesta va puteti da seama cum trebuie sa puneti problema, cum puteti sa-i surprindeti, cum puteti sa le veniti in intampinare, cum puteti sa-i bucurati, sa-i multumiti mai ales daca cer anumite lucruri de la voi si sesizati aceasta repetitie: aceleasi plangeri, aceleasi pretentii, aceleasi reactii, acelasi mod de a se purta cu voi. Conjunctia Soare-Venus vorbeste de tabieturi si placeri! Daca vreti sa ajungeti la inima omului drag, omului de langa voi atunci trebuie sa fiti mai atenti la ce-i place cu adevarat, nu ce considerati voi ca este sanatos.

 

Celelalte zodii pot fi accesate în Horoscopul săptămânal

 

S-ar putea ca persoanei sa nu-i placa lucrurile sanatoase. Inainte de a judeca, inainte de a suprima oferirea unui lucru la care tine, incercati sa aflati de ce vrea acel lucru, ce implinire ii aduce, ce gol umple si abia dupa ce gasiti un inlocuitor mai sanatos ii puteti propune o schimbare de obicei sau o schimbare in viata sa. Dar asta va obliga sa fiti mai calzi, mai duiosi, sa va pese cu adevarat, nu doar sa fiti corecti, ci sa fiti buni si iubitori cu omul de langa voi. Nu este suficient sa dati o lectie de viata sau sa dati un sfat corect. Uneori oamenii au nevoie de ceva mai multa atentie, de mai multa grija si chiar de terapie. Asa ca iata un aspect minunat, ce are sansa sa va ajute sa deveniti un pic mai atenti, mai calzi si mai duiosi cu oamenii importanti de langa voi, care tot pretind de la voi un anumit lucru. Poate il veti oferi in acest moment! Luni, marti si miercuri pana la ora 19, Luna traverseaza Pestii si zona comunicarii. Ei bine, vorbeste despre puterea mai mare de a intelege aspecte care v-au ramas straine pana acum sau de care nu v-ati apropiat. Poate chiar aveti curajul sa schimbati putin punctul de vedere si sa va puneti in locul celuilalt. Miercuri seara conjunctia Luna-Uranus este plasata in zona caminului si a familiei iar aspectele sunt tensionate. S-ar putea sa fiti un pic descumpaniti de ce descoperiti! Sambata si duminica Luna este in Taur, semn cu care sunteti in foarte bune relatii, chiar in zona iubirii si a expresiei de sine. Lasati-va inima deschisa si va fi foarte bine!

 

În fiecare zi, REALITATEA.NET în colaborare şi Horoscoptv.ro vă prezintă horoscopul. Mai multe despre Horoscopul zilei AICI. De asemenea, puteţi să citiţi Horoscopul săptămânal şi Horoscopul lunar.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

LIBERTATEA.RO
LIBERTATEA.ro
21 Septembrie, 01:07
Avionul lui Dinu Patriciu, CONFISCAT!
Acelaşi subiect pe REALITATEA.NET
COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum sa faci inele handmade (tutorial video)
STIRI | REALITATEA.NET
19 Septembrie, 14:06
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET