Cadou cu cele mai frumoase driblinguri şi artificii tehnice, din Premier League, în 2010

FErnando Torres, jucătorul după care Liverpool are de ce plânge
FErnando Torres, jucătorul după care Liverpool are de ce plânge / FOTO: fanfotbal.org

Cel mai puternic campionat al lumii, Premier League, şi-a desemnat premianţii pe 2010. Ceremonia nu a avut loc într-un mediu festiv, ci a constat într-o selecţie a celor mai spectaculoase driblinguri, artificii şi alte numere de magie, difuzată în cadrul celei mai urmărite emisiuni de fotbal din Marea Britanie.

Pot fi numiţi scamatorii fotbalului sau jucătorii cu cele mai fine glezne din Premier League. Lor li s-a dedicat o secţiune specială în cadrul emisiunii Soccer AM de la postul britanic Sky Sports, care constă într-o selecţie a celor mai frumoase driblinguri surprinse anul acesta în cel mai puternic campionat din lume.

Cadoul de sărbători oferit microbiştilor cuprinde bijuterii remarcabile semnate Didier Drogba, două atingeri unicat marca Mario Ballotelli, dar şi goluri splendide semnate Dimiter Berbatov sau Fernando Torres. Tagma antrenorilor este reprezentată de managerul lui Tottenham, Harry Redknapp, autorul unui stop perfect.

Dealtfel, singurii excluşi din acest colaj sunt portarii, reduşi la stadiul de spectatori de unele dintre execuţiile adversarilor.

 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print