Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Mărturisire CUTREMURĂTOARE a lui Lucian Bute

Lucian Bute a declarat, într-o conferinţă de presă, că a avut "momente proaste", însă acum este mai puternic şi mai încrezător şi vrea să îşi bucure fanii la 18 ianuarie, cu o victorie în faţa canadianului Jean Pascal, informează presa din Canada.

Lucian Bute
Lucian Bute

"Din cauza accidentării, nu puteam să lovesc. Însă de atunci am fost în cantonament în Europa, timp de trei săptămâni, în Pirinei. A fost un antrenament fizic bun. Sunt mulţumit că am şansa să urc în ring la 18 ianuarie. Am mult respect pentru Jean. El a vorbit mult, încă vorbeşte mult, dar pentru mine asta nu este o problemă. Îmi văd de treburile mele. Sunt mereu în sală şi în timp ce el vorbeşte pe reţelele de socializare eu mă antrenez. În 18, îmi voi face datoria. Îmi voi bucura fanii. Am avut momente proaste, dar acum sunt mai puternic şi mai încrezător. Sunt conştient ce trebuie să îmbunătăţesc. Vreau să fiu la nivel maxim", a spus Bute.

Jean Pascal a declarat că el nu s-a îndoit nici o clipă ce faptul că Lucian Bute a fost accidentat, aşa cum a notat presa.

"Eu am spus doar că principalul motiv al amânării meciului nu a fost mâna sa, având în vedere faptul că avea probleme la mână de câţiva ani", a afirmat Pascal.

Potrivit lapresse.ca, Bute şi Pascal au precizat că s-au înţeles pentru a fi supuşi unor teste antidoping ce vor fi efectuate de Agenţia Mondială Antidoping. Pascal a spus că nu a vrut ca testele să fie făcute de VADA, o agenţie specializată în testele voluntare, precizând că aceasta este prea apropiată de cei de la InterBox.

Lucian Bute ar fi trebuit să boxeze cu Jean Pascal la 25 mai, dar meciul a fost amânat pentru 18 ianuarie 2014, după ce pugilistul român a fost operat. Bute (31-1, 24 KO) a pierdut în mai 2012 centura IBF la supermijlocie şi a mai luptat într-un singur meci, cu rusul Denis Gracev, în noiembrie 2012.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Surprize de toamna de la Alexandra Ungureanu VIDEO
STIRI | REALITATEA.NET
01 Octombrie, 00:09
ecuisine.ro
Ce se intampla dacă mananci branza cu mucegai
STIRI | REALITATEA.NET
29 Septembrie, 16:07
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET