Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Burlacul Sergiu Barboni a ales câştigătoarea. Vezi cine e

Sergiu Barboni a ales-o pe Adelina Boie, finalistă a celui de-al treilea sezon al show-ului "Burlacul". Se pare că Sergiu Barboni a ales-o pe Adelina Boie drept iubită, ceea ce a stârnit inevitabile discuţii în rândul celorlalte finaliste.

Burlacul Sergiu Barboni a ales câştigătoarea sezonului 3: Adelina
Burlacul Sergiu Barboni a ales câştigătoarea sezonului 3: Adelina

Înainte de difuzarea ultimului episod, CANCAN oferă în exclusivitate numele câştigătoarei celei de-a treia ediţii "Burlacul". Pe adresa "pont@cancan.ro" au sosit informaţiile Adelina Boie este marea câştigătoare a show-ului, fiind pe placul "Burlacului" încă de la primele episoade, dar şi printre preferatele lui Bote.

Se pare că decizia nu a fost agreată şi de celelalte finaliste care, imediat ce s-au întors de la ultimele filmări, au început să comenteze decizia lui Sergiu Barboni.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
ecuisine.ro
Ce se intampla dacă mananci branza cu mucegai
STIRI | REALITATEA.NET
29 Septembrie, 16:07
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
Cosmopolitan.ro
Ecuisine.ro
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET