Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Bugetul SPP, majorat în Comisiile de apărare

Bugetul Serviciului de Protecţie şi Pază (SPP) pentru anul 2012 a primit avizul Comisiilor reunite de Apărare din Parlament, cu un amendament legat de suplimentarea cu 18 milioane de lei a sumelor prevăzute pentru continuarea lucrărilor la viitorul sediu al instituţiei.

Bugetul SPP, majorat în Comisiile de apărare
Bugetul SPP, majorat în Comisiile de apărare

"Este vorba de un amendament legat de suplimentarea fondurilor necesare continuării construcţiei viitorului sediu al SPP. Practic s-a propuis majorarea acestei sume de la 17 milioane de lei, la 35 de milioane de lei", a declarat, luni, pentru NewsIn, preşedintele Comisiei de Apărare din Camera Deputaţilor, Costică Canacheu, care a adăugat că propunerea a fost formulată de către independentul Marian Săniuţă.

Totuşi, Canacheu este sceptic că acest amendament va trece la discuţiile din plen. "Nu cred că va trece. Cel mai probabil amendamentul va fi respins, pentru că o eventuală suplimentare a fondurilor ar trebui făcută din fondul de rezervă al Guvernului", a afirmat Costică Canacheu.

Bugetul SPP pentru anul viitor, în forma propusă de Guvern, creşte cu 2,52 % faţă de 2011, până la 132.338.000 de lei.

Tot luni, Comisiile de Apărare din Parlament au avizat şi bugetul Serviciului de Telecomunicaţii Speciale(STS), în forma propusă de Guvern. Serviciul de Telecominicaţii Speciale (STS), al cărui buget este asigurat în proporţie de 100% de la bugetul de stat, pierde în 2012 aproape 1,38%din suma alocată în anul în curs. Astfel, dacă execuţia bugetară preliminară în anul în curs este de 253.192.000 de lei, Legea bugetului de stat pe 2012 prevede un buget pentru anul viitor de 250.418.000 de lei.

De asemenea, comisiile de apărare au avizat favorabil şi bugetul pe 2012 pentru Oficiul Registrului Naţional al Informaţiilor Secrete de Stat, în sumă de peste 9.000.000 de lei.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

LIBERTATEA.RO
LIBERTATEA.ro
19 Septembrie, 16:55
ANDRA ARE PROBLEME MARI! Era să leșine pe scenă
COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum sa faci inele handmade (tutorial video)
STIRI | REALITATEA.NET
19 Septembrie, 14:06
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET