Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube
VIDEO

Bucureşti: Accident de tramvai cu peste 92 de răniţi în Pasajul Lujerului

Accident grav de tramvai în Bucureşti. Trei tramvaie s-au ciocnit în Pasajul Lujerului. Cel puţin 92 de persoane au fost rănite, potrivit estimărilor, trei persoane fiind în stare foarte gravă. Circulaţia a fost întreruptă pe linia tramvaiului 41. Dacă ai surprins imagini de la faţa locului le aşteptăm pe adresa martorocular@realitatea.net sau la secţiunea martor ocular.

Imagini de la spital si de la accidentul din  Pasajul Lujerului
Imagini de la spital si de la accidentul din Pasajul Lujerului
Ambulantele la locul accidentului de tramvai
Ambulantele la locul accidentului de tramvai
Imagini de la locul accidentului
Imagini de la locul accidentului
Accident de tramvai
Accident de tramvai
Accident de tramvai în Bucureşti: 15 călători au depus plângere penală împotriva vatmanului
Accident de tramvai în Bucureşti: 15 călători au depus plângere penală împotriva vatmanului / FOTO: REALITATEA.NET
Bucureşti: Accident de tramvai cu peste 92 de răniţi în Pasajul Lujerului
Bucureşti: Accident de tramvai cu peste 92 de răniţi în Pasajul Lujerului

Trei tramvaie ciocnite în lanţ, 92 de victime şi un dosar penal. Este bilanţul accidentului de joi dimineaţa, din Bucureşti. Tramvaiele s-au ciocnit puternic în Pasajul Lujerului. Primul a deraiat, al doilea tramvai a oprit în spatele lui, dar al treilea a venit cu viteză şi a intrat în cele din faţă. Ultimul vatman s-a ales cu dosar penal, mai ales că şi-a recunoscut vina.

Potrivit RATB, niciunul din cele trei tramvaie nu a avut probleme tehnice, iar vatmanii aveau experienţă de peste 13 ani. O posibilă explicaţie pentru producerea accidcentului vine de la reprezentanţii sindicatului şoferilor "Speranţa'', din RATB. Aceştia susţin că, pentru a se încadra în grafic, vatmanii circulă cu viteză mai mare.

Colegii vatmanilor spun că doi dintre cei implicaţi în accident nu au putut să comunice cu dispeceratul.

La Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti au ajuns 34 de persoane, a declarat Leo Grecescu, purtătorul de cuvânt al instituţiei. Doar doi pacienţi au fost internaţi în spital, în timp ce restul sunt în curs de investigaţie. 

Medicii de la Spitalul Universitar au pus la dispoziţie şi un număr de telefon, la care pot suna rudelele bucureştenilor celor implicaţi în accidentul de la Lujerului, pentru a vedea starea în care se află: 021.6012637.

Există, conform medicului Bogdan Opriţa, coordonatorul SMURD, cinci persoane rănite grav, dintre care trei persoane cu traumatisme cerebrale, dar şi aproximativ alte 50 de persoane  care au suferit fracturi şi diferite alte traumatisme. Şi un copil a fost rănit, acesta fiind trimis, împreună cu mama sa, la Spitalul Floreasca.

În cele trei tramvaie se aflau câteva sute de persoane, multe dintre ele suferind atacuri de panică în urma accidentului, pasagerii ajutându-se unii pe ceilalţi pentru a ieşi din tramvaie.

Răniţii au fost trimişi la Spitalele Floreasca, Universitar şi Elias.

După şapte ore, Pasajul Lujerului a fost redeschis circulaţiei.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Surprize de toamna de la Alexandra Ungureanu VIDEO
STIRI | REALITATEA.NET
01 Octombrie, 00:09
ecuisine.ro
Ce se intampla dacă mananci branza cu mucegai
STIRI | REALITATEA.NET
29 Septembrie, 16:07
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET