Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt nu se pot cununa la biserică VEZI MOTIVUL

Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt sunt împreună de aproape doi ani, dar se gândesc deja la căsătorie. Cei doi se vor mulţumi însă doar cu o cununie civilă, fiind obligaţi să renunţe la cea religioasă.

Brigitte Sfăt şi Ilie Năstase se pregătesc de căsătorie
Brigitte Sfăt şi Ilie Năstase se pregătesc de căsătorie

Motivul pentru care Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt nu se pot cununa la biserică este acelă că au religii diferite, scrie Click. De doi ani, Brigitte Sfăt a trecut la penticostali, iar Ilie Năstase este ortodox. Nici unul dintre ei nu are de gând să-şi schimbe religia.

"Nu vreau nuntă cu Ilie! Ne vom oficializa relaţia printr-o cununie civilă. Eu sunt neoprotestantă şi Ilie este ortodox. Fiecare e cu religia lui", a declarat Brigitte Sfăt, care s-a "pocăit", în urmă cu doi ani, când a fost şi botezată în cultul penticostal. Iubita lui Ilie Năstase şi-a motivat decizia prin faptul că avea multe probleme cu fostul soţ, Ovidiu Torj, şi a vrut să scape de "vrăji şi lucruri necurate", găsindu-şi liniştea într-o biserică penticostală. Dacă fostul tenismen nu obişnuieşte să meargă prea des la biserică, Brigitte o face săptămânal.

"Eu merg la biserică o dată, de două ori pe săptămână, aşa m-am obişnuit de când am trecut la această religie. Acum a venit un grup de la Timişoara şi Oradea în vizită. Se organizează astfel de excursii şi pastorul din Timişoara m-a rugat să-i duc, să-i plimb, pentru că eu cunosc prin Bucureşti. Ba chiar o familie am luat-o la noi acasă, să stea. Dar nu văd nimic rău să mergi la biserică, mai bine la biserică decât în club, să bei şi să cazi sub masă", a mai spus Brigitte, care a mărturisit că Biserica Penticostală i l-a scos în faţă pe Năstase: "Exact la 40 de zile după ce m-am botezat la biserică, Ilie m-a văzut la televizor la o emisiune şi m-a sunat. Aşa a început relaţia noastră".

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

MONDONEWS.RO
COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum iti tapezi corect parul
STIRI | REALITATEA.NET
17 Septembrie, 15:57
ecuisine.ro
Tortellini de casa
STIRI | REALITATEA.NET
17 Septembrie, 11:18
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET