Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt nu se pot cununa la biserică VEZI MOTIVUL

Brigitte Sfăt şi Ilie Năstase se pregătesc de căsătorie
Brigitte Sfăt şi Ilie Năstase se pregătesc de căsătorie

Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt sunt împreună de aproape doi ani, dar se gândesc deja la căsătorie. Cei doi se vor mulţumi însă doar cu o cununie civilă, fiind obligaţi să renunţe la cea religioasă.

Motivul pentru care Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt nu se pot cununa la biserică este acelă că au religii diferite, scrie Click. De doi ani, Brigitte Sfăt a trecut la penticostali, iar Ilie Năstase este ortodox. Nici unul dintre ei nu are de gând să-şi schimbe religia.

"Nu vreau nuntă cu Ilie! Ne vom oficializa relaţia printr-o cununie civilă. Eu sunt neoprotestantă şi Ilie este ortodox. Fiecare e cu religia lui", a declarat Brigitte Sfăt, care s-a "pocăit", în urmă cu doi ani, când a fost şi botezată în cultul penticostal. Iubita lui Ilie Năstase şi-a motivat decizia prin faptul că avea multe probleme cu fostul soţ, Ovidiu Torj, şi a vrut să scape de "vrăji şi lucruri necurate", găsindu-şi liniştea într-o biserică penticostală. Dacă fostul tenismen nu obişnuieşte să meargă prea des la biserică, Brigitte o face săptămânal.

"Eu merg la biserică o dată, de două ori pe săptămână, aşa m-am obişnuit de când am trecut la această religie. Acum a venit un grup de la Timişoara şi Oradea în vizită. Se organizează astfel de excursii şi pastorul din Timişoara m-a rugat să-i duc, să-i plimb, pentru că eu cunosc prin Bucureşti. Ba chiar o familie am luat-o la noi acasă, să stea. Dar nu văd nimic rău să mergi la biserică, mai bine la biserică decât în club, să bei şi să cazi sub masă", a mai spus Brigitte, care a mărturisit că Biserica Penticostală i l-a scos în faţă pe Năstase: "Exact la 40 de zile după ce m-am botezat la biserică, Ilie m-a văzut la televizor la o emisiune şi m-a sunat. Aşa a început relaţia noastră".

 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

2 0
Vecinu
16 mar 12:23
@Marcu - Comentariul tau Domnule e de fapt un blestem. Ce iti recomand, daca nu stii ce inseamna a te pocaii, mai bine nu scrie ca o faci degeaba... a te pocaii, e a te caii de pacat, adica a renunta la el, nu inseamna sa treci la o alta religie!!! asta nu intelegi tu si ai tai.. si drept urmare, aruncati bleteme fara sa va dati seama?
Răspunde
1 0
Marcu
16 mar 11:17
Cand un om isi recunoaste pacatele si le regreta (se pocaieste) este de admirat. A nu te pocai este lucrarea diavolului. Felicitari Brigitte Sfăt ! Domnul sa fie cu tine ! Cat despre ceilalti, lasa-i sa vorbeasca. Atata pot. Domnul vine in curand si va da fiecaruia dupa faptele lui.Pace !
Răspunde
-3 0
exportator
16 mar 07:33
banatenii i-au pricopsit pe toti romanii cu pocaitii si cu manelistii. Atat au fost capabili sa exporte .
Răspunde
0 0
pytagora
16 mar 07:25
Tot atunci au inceput sa ti se umfle buzele, ti s-au schimbat ochii pentru ca il vezi pe 'Ilie' un tinerel, ai inceput sa dai vina pe religie ca-l inseli si ca-i faci si pe altii sa se simta bine si lista poate continua la nesfarsit ! Lasa-ne cu falsitatile astea, de la Dumnezeul vostru si pana la vrajelile prostesti !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print