Blaga, despre anunţul Guvernului privindu-l pe Duţă: O ciorbă reîncălzită

Blaga, despre anunţul Guvernului privindu-l pe Duţă: O ciorbă reîncălzită
Blaga, despre anunţul Guvernului privindu-l pe Duţă: O ciorbă reîncălzită

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, în legătură cu anunţul Guvernului că va sesiza DNA în cazul fostului preşedinte al CNAS Lucian Duţă, că Victor Ponta "reîncălzeşte o ciorbă", arătând că Guvernul trebuia să inventeze ceva pentru a acoperi cazul Relu Fenechiu.

"Am avut discuţii cu Lucian Duţă şi domnia sa şi-a prezentat clar poziţia, care este şi a partidului: Ponta reîncălzeşte o ciorbă. Finul domniei sale conducea Casa de un an şi două luni de zile, nu a făcut nimic acolo pentru cardul de sănătate, de fapt trebuiau să inveteze ceva în speranţa de a acoperi cazul Fenechiu care, iată, pune în mare pericol un raport bun MCV în justiţie, ăsta-i lucrul adevărat", a declarat Vasile Blaga, întrebat de jurnalişti în legătură cu acuzaţiile la adresa lui Lucian Duţă.

Blaga a spus că este o "premieră mondială absolută" în care un ministru al Cabinetului este condamnat şi că la acest lucru se adaugă şi alte chestiuni făcute de USL care pun în pericol MCV, cum ar fi proiectul de revizuire a Constituţiei şi intervenţia primului-ministru în justiţie.

"Despre ce vorbim dacă, chiar în ziua în care Înalta Curte se pronunţă, dai verdicte ca şi în cazul scandalului de la Bacalaureat?", a adăugat Blaga, arătând că un alt pericol pentru MCV este emiterea a 161 de ordonanţe de urgenţă şi Legea achiziţiilor publice.

Blaga a mai spus că este îngrijorat de faptul că Relu Fenechiu doreşte să vină acum în Parlament, arătând că lucrul cel mai bun cu putinţă este ca, după Guvern, să nu arunce anatema pe o altă instituţie.

"Ce mă îngrijorează pe mine şi PDL este altceva: domnul Fenechiu doreşte să vină în Parlament acum. Sigur, eu nu ştiu ce este în dosar, nu spun că cineva este condamnat până nu se pronunţă instanţa de apel la care domnia sa are dreptul, dar în care Parlament? În cel care conform USL-iştilor Parlamentul este forumul suprem de decizie şi dezbatere? Aici vine domnul Fenechiu? Eu cred că din moment ce ai fost condamnat, cel mai bun lucru cu putinţă este să nu mergi după Guvern să arunci anatema pe altă instituţie care oricum nu se află în preferinţele românilor, Parlamentul României", a mai spus Blaga.

Guvernul a anunţat, duminică, că va sesiza Direcţia Naţională Anticorupţie pentru nereguli în atribuirea contractului pentru cardul naţional de sănătate, cu efecte în neimplementarea proiectului şi determinarea unei pagube de peste 1,2 milioane euro, comise de fostul preşedinte al CNAS Lucian Duţă.

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
petcu
16 Jul 09:00
Ce atata tevatura cu aceste carduri de sanatate care nu va reda sanatatea romanilor,ci din contra,o va ingropa cat mai adanc.Nu e vorba atat de romanilor,o falsa motivatie ,cat alte planuri diabolice sunt aranjate pe capul bietilor romani si nu numai.Ar trebui Realitatea TV care slujeste pe romani si alte televiziuni sa se implice mai serios in aceasta problema,sa faca dezbateri foarte serioase in jurul acestor acte biometrice.Nu toata lumea stie care sunt riscurile,in viitor ,ale acestor mijlace care au ca scop ingradirea libertatii, a identitatii ,a personalitatii omului ca individ.Aceste carduri vor fi foarte curand armele de catifea ,impodobite cu dulci promisiuni ,cu care oculta mondiala va cuceri lumea. Aceste carduri de orice fel vor patrunde fortat in viata,credinta spirituala a omului.Cardul de sanatate poate ucide legal un om,aflat inconstient pe un pat de spital,pentru ca cineva a vazut unde trebuie ca este compatibil ,in cazul unui transplant , cu Ion al nostru din Romania.Si apoi,dupa cum se vede ,e si un pretaxt pentru a se mai scurge niste bani in gaurile negre ale coruptiei.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print