Bijuterii montate în piele, ultima tendinţă în materie de piercing VIDEO

Bijuterii în piele
Bijuterii în piele / FOTO: Grup RC

Ultima tendinţă în materie de piercing este skindiver-ul, adică încastrarea bijuteriilor în piele. De curând a apărut şi în România, la Sibiu, unde această metodă devine din ce în ce mai căutată, în special în rândul femeilor. Acestea suportă o anestezie locală şi pleacă în câteva minute cu bijuteria dorită, purtată nu la gât sau în urechi, ci  direct în piele.

Mica bijuterie se montează foarte uşor în piele, sub anestezie, în saloanele de tatuaj.

"Se face o mică incizie în piele şi se introduce sub piele. Am prins bijuteria cu pensa, anestezicul a fost aplicat pe piele", a spus un angajat al salonului

Odată făcută incizia, bijuteria e ca şi montată.

"E ceva nou, mă reprezintă, sunt eu, mi-au plăcut întotdeauna bijuteriile mai mari. Deşi e permanentă, e mai puţin invazivă ca un piercing am să pot să-i schimb întotdeauna topul, deci capătul bijuteriei poate fi roşie, poate fi neagră, poate fi transparentă", a declarat o clientă.

"Eu le am din decembrie anul trecut, le-am pus în Germania când în România încă nu apăruseră. Am avut albe până acum, şi acum îmi voi pune roşii dar în principiu piatra se poate schimba oricând", a spus o altă clientă.

Dacă anul trecut doar o persoana la trei luni trecea pragul unui salon specializat pntru a-şi pune o astfel de bijuterie, acum cel puţin una pe săptămână face acest lucru.

La Sibiu, montarea unei bijuterii încastrate în piele costă 170 de lei.

 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print