Belgienii au talent - TATĂL corporatist supraponderal care a devenit personajul unui VIDEO VIRAL

Tatăl corporatist de 48 de ani care a devenit protagonistul unui video viral
Tatăl corporatist de 48 de ani care a devenit protagonistul unui video viral
Tatăl corporatist de 48 de ani care a devenit protagonistul unui video viral Tatăl corporatist de 48 de ani care a devenit protagonistul unui video viral

Crezi că un tată de 48 de ani, supraponderal, care munceşte ca şi consultant financiar în Antwerp, are vreo şansă de a-i impresiona pe membrii juriului emisiunii de televiziune "Belgienii au talent" cu talentul său de dansator?

Răspunsul este da, dacă acel tată se numeşte Gerrit Wellens, bărbatul corporatist de vârstă mijlocie care a venit să arate juriului talentul său la dans, învăţat de la copiii săi.

Bărbatul a dansat pe melodia Sunny a formaţiei Bonnie M şi a reuşit să ridice sala în picioare din primele secunde, devenind personajul principal al unui VIDEO VIRAL.

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

3 0
marian
04 Sep 13:48
urmaresc de ceva timp acest ziar si am observat un lucru: la acest gen de articole care te binedispun, iti aduc un zambet pe fata, nu vad nici un fel de comentariu....nu vad romanii capabili sa spun un lucru frumos....in schimb, la toate articolele cu politica sunt pline de comentarii...partea nasoala ca sunt majoritatea pline de injuraturi, jigniri, etc....la stadiul asta am ajuns...sa ne jignim unul pe altul si sa vedem care este mai tare in injuraturi....ne-am degradat ca natie si tind sa cred ca ne meritam soarta......
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print