Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

BBC şi-a cerut scuze pentru o fotografie în care prinţul William avea un penis desenat pe frunte

Postul BBC şi-a cerut scuze, joi, pentru că a difuzat imagini cu o fotografie în care prinţul William al Marii Britanii avea desenat un penis pe frunte, într-un clip de promovare a emisiunii matinale de pe BBC1, informează AFP.

BBC şi-a cerut scuze pentru o fotografie în care prinţul William avea un penis desenat pe frunte
BBC şi-a cerut scuze pentru o fotografie în care prinţul William avea un penis desenat pe frunte / FOTO: news.com.au

Imaginea în cauză, o fotografie cu prinţul William pe chipul căruia cineva a desenat ochelari de soare, un mic cioc şi un penis pe frunte, a fost vizibilă foarte puţin, înşelând vigilenţa editorilor acelei emisiuni matinale. Imaginea nu a reuşit însă să înşele vigilenţa telespectatorilor britanici, iar unii dintre ei au relatat imediat incidentul pe reţelele de socializare.

"Wow! Emisiunea matinală de la BBC tocmai a arătat o fotografie cu prinţul William cu un penis desenat pe faţă!", a anunţat pe Twitter utilizatorul Andreas Vesalius. "Fiţi mai prudenţi, vă rog!", a scris la rândul său utilizatorul Dave Yates.

BBC şi-a cerut scuze foarte repede "pentru aceste imagini ofensatoare" care au apărut în clipul promoţional pentru "Barbershopera", precizând că acestea proveneau tocmai de la acest grup umoristic.

Pilot pe elicopter în Royal Air Force, prinţul William, în vârstă de 31 de ani, se află în prezent în concediu de paternitate, după naşterea primului său copil, prinţul George.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
7 sfaturi pentru o manichiura perfecta
STIRI | REALITATEA.NET
01 Octombrie, 16:45
ecuisine.ro
Cum sa prepari dressingul pentru salata
STIRI | REALITATEA.NET
01 Octombrie, 18:14
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET