Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

BACALAUREAT SPECIAL 2012. VEZI calendarul probelor şi când se vor afişa rezultatele

BACALAUREAT SPECIAL 2012. Secretarul de stat pentru învăţământ preuniversitar, Stelian Fedorca, va participa, luni, la sesiunea specială a bacalaureatului organizată la Colegiul Tehnic de Comunicaţii "Nicolae Vasilescu-Karpen" şi la Colegiul Naţional Pedagogic "Ştefan cel Mare" din Bacău, informează Biroul de presă al Ministerului Educaţiei şi Cercetării.

Bacalaureatul special se va desăşura la Braşov.
Bacalaureatul special se va desăşura la Braşov. / FOTO: www.agerpres.ro

BACALAUREAT SPECIAL 2012. În perioada 19 mai - 1 iunie, cele două colegii vor găzdui sesiunea specială a examenului de bacalaureat pentru absolvenţii de liceu participanţi la loturile naţionale lărgite ce se pregătesc pentru olimpiadele şi concursurile internaţionale sportive sau pe discipline., scrie Agerpres.

BACALAUREAT SPECIAL 2012. În 21 şi 22 mai, vor fi evaluate competenţele lingvistice de comunicare orală în limba română/limba maternă, intervalul 23-24 mai este alocat evaluării competenţelor digitale, iar pe 24 şi 25 mai competenţele lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională.

BACALAUREAT SPECIAL 2012. Probele scrise vor avea loc după următorul calendar: 28 mai - limba şi literatura română, 29 mai - proba obligatorie a profilului, 30 mai - proba la alegere a profilului şi specializării, 31 mai - limba şi literatura maternă.

BACALAUREAT SPECIAL 2012. Afişarea primelor rezultate este prevăzută pentru data de 31 mai (până la ora 18.00), iar depunerea contestaţiilor va avea loc în cursul aceleiaşi zile, în intervalul orar 18.00 - 22.00. Vineri, 1 iunie, vor fi soluţionate contestaţiile şi vor fi afişate rezultatele finale.

BACALAUREAT SPECIAL 2012. Pentru această sesiune, sunt eligibili 928 de absolvenţi de liceu aflaţi în proceduri de selecţie sau pregătire pentru alcătuirea echipelor care vor reprezenta România atât la olimpiadele internaţionale pe discipline, cât şi la competiţii sportive (campionate europene sau mondiale de juniori etc.).

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Equalizer, in curand pe marile ecrane
STIRI | REALITATEA.NET
16 Septembrie, 19:49
ecuisine.ro
Paste linguini cu porc
STIRI | REALITATEA.NET
16 Septembrie, 18:00
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET