BACALAUREAT 2012. Romana scris, 27 august 2012. Variante Bac, subiecte, teste

Cei care nu au luat BAC-ul pot lucra în vânzări, imobiliare, producţie sau agricultură
Cei care nu au luat BAC-ul pot lucra în vânzări, imobiliare, producţie sau agricultură
Cei care nu au luat BAC-ul pot lucra în vânzări, imobiliare, producţie sau agricultură BAC 2012 sesiunea a doua: SUBIECTELE la LIMBA ROMANĂ. A fost aleasă varianta TREI BAC 2012 sesiunea a doua: SUBIECTELE la LIMBA ROMANĂ. A fost aleasă varianta TREI

BACALAUREAT 2012 la ROMANA scris, 27 august 2012. BACALAUREAT 2012 continuă luni, 27 august, cu proba scrisă la limba şi literatura romana. Oferim, mai jos, un ghid util candidaţilor la acest examen, cărora le urăm "Succes!". SUBIECTELE LA LIMBA ROMANA SUNT IN ATAŞAMENT.

În primul rând, înainte de BACALAUREAT august 2012 la ROMANA scris ar trebui să arunci o privire pe subiectele şi baremele de la BAC 2011 şi BAC 2012, deoarece subiectele vor avea aceeaşi structură.

Examenul de BACALAUREAT 2012 din sesiunea august-septembrie continuă luni cu proba scrisă la limba şi literatura română, urmată marţi de proba la limba şi literatura maternă. SUBIECTELE şi BAREMUL la proba scrisă de limba română vor fi afişate pe site-ul oficial edu.ro.

Bacalaureat 2012, subiecte limba romana. La proba scrisă de limba şi literatura română elevii care au picat BAC 2012 în prima sesiune au primit la subiectul numărul I poezia "De-or trece anii" de Mihai Eminescu. Elevii trebuie să găsească câte un sinonim pentru "a fermecat" şi "taina". De asemenea, aceştia trebuie să transcrie două cuvinte din text a căror formă reprezintă abatere de la normele actuale ale limbii literare.

La subiectul numărul II, elevii trebuie să scrie un text argumentativ despre munca eficientă pornind de la o afirmaţie făcută de marele poet Lucian Blaga:  "Trebuie să existe o concordanţă între acţiuni şi planuri, dacă vrem să scoatem din ele toate roadele pe care le pot da".

Nici de roman nu au scăpat absolvenţii de clasa a XII-a, căci cerinţa la punctul III este realizarea unui eseu despre viziunea despre lume dintr-un roman studiat.

 


Proba obligatorie a profilului este programată miercuri, 29 august, iar ultima probă scrisă - cea la alegere a profilului şi specializării - va avea loc vineri, 31 august.

Primele REZULTATE vor fi afişate pe 2 septembrie, până la ora 16:00, în centrele de examinare şi pe edu.ro . Contestaţiile pot fi depuse în aceeaşi zi, până la ora 20.00. Elevii vor afla REZULTATELE finale pe 5 septembrie.

Extragerea variantei de SUBIECTE pentru proba scrisă la limba şi literatura română va avea loc luni dimineaţă, urmând să fie transmisă centrelor de comunicare.

Accesul candidaţilor în centrele de examen este permis până la ora 8.30.

Candidaţii nu pot intra în sălile de examen cu manuale, dicţionare, notiţe, însemnări şi alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, precum şi cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de comunicare, cei prinşi cu astfel de materiale fiind eliminaţi din examen.

Candidaţii care nu s-au prezentat la probele orale pot participa la testele scrise, însă nu pot promova EXAMENUL DE BACALAUREAT.

SESIUNEA DE TOAMNĂ a examenului de BACALAUREAT 2012 a început în 20 august, în prima săptămână având loc probele ora

BACALAUREAT 2012. Romana scris, 27 august 2012. Variante Bac, subiecte, teste

BACALAUREAT 2012, SUBIECTE ROMANA SCRIS

BACALAUREAT 2012 ROMANA. Descarcă SUBIECTELE BAC 2012

BACALAUREAT 2012. Modele de subiecte la limba şi literatura romana

BACALAUREAT 2012. L-ai citit pe Eminescu? Poate fi subiect la romana scris! MODEL şi BAREM

Apoi, încearcă să rezolvi câteva teste online, care tratează diferite cerinţe. Mai jos, ai un test de vocabular publicat de REALITATEA.NET cu câteva zile înainte de BACALAUREAT 2012 la ROMANA scris.

BACALAUREAT 2012 la ROMANA - Subiecte. Scurt TEST online de vocabular

Ţine cont şi de sfaturile legate de concentrarea la examen. La BACALAUREAT august 2012 la ROMANA scris încearcă să rămâi atent chiar şi pe cerinţele care şi se par simple.

Iată care sunt cele mai frecvente greşeli pe care elevii le fac înaintea examenelor importante, cum este şi BACALAUREAT august 2012 la ROMANA scris, greşeli frecvente strâns de siteul admitereliceu.ro.

La dilema “Care sunt cele mai frecvente greşeli pe care le comit elevii ÎNAINTE de examen?” raspunsurile profesorilor au punctat cam aceleaşi lucruri:

- Erori ale elevilor înainte de BACALAUREAT august 2012 - Privarea de somn şi consumarea unei cantităţi mari de energizante. O minte odihnită poate face faţă mult mai bine provocărilor. Privarea de somn încetineşte timpul de reacţie şi afectează atenţia distributivă.

- Erori înainte de BACALAUREAT august 2012 - Alimentaţia inadecvată. Stresul poate afecta apetitul şi mulţi elevi mănâncă puţin spre deloc, alimente reci sau de tip fast-food. Acest fapt lucrează în defavoarea metabolismului.

- Erori înainte de BACALAUREAT august 2012 - Repetarea materiei în dimineaţa examenului. Această acţiune duce la o supraîncărcare de informaţii şi până la momentul examenului propriu-zis oboseala s-a instalat deja.

- Erori înainte de BACALAUREAT august 2012 - Uitarea acasă a buletinului, instrumentelor de lucru, etc. Este bine să vă pregătiţi din timp, în seara de dinainte, obiectele de care aveţi nevoie în ziua examenului. Includeţi printre ele şi o sticlă cu apă plată – hidratarea este foarte importantă!

- Erori înainte de BACALAUREAT august 2012 - Negativismul. O mare parte dintre voi vă lăsaţi copleşiţi de emoţii, stres şi scenarii negre. O stare de spirit relaxată şi optimistă va lucra constructiv în favoarea rezultatelor voastre.

Proba scris la romana a BACALAUREAT august 2012 are loc luni, 27 august. REALITATEA.NET va publica rapid subiectele şi baremele şi îţi va arăta care au fost capcanele de la BACALAUREAT 2012 la ROMANA. Urmăreşte categoria special creată pentru absolvenţii de liceu, BACALAUREAT 2012.

Aproape 13.000 de candidaţi la bacalaureatul de toamnă din Capitală s-au înscris pentru proba scrisă la limba română, organizată în 38 de centre, trei dintre aceştia urmând să dea testul la domiciliu, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX inspectorul general şcolar, Constantin Trăistaru.

REALITATEA.NET va publica prima şi rezultatele la BACALAUREAT august 2012. Urmăreşte aceste articole, actualizate pe măsură ce se publică rezultatele BACALAUREAT 2012:

REZULTATE BACALAUREAT 2012 pentru TOATE judeţele din ţară

REZULTATE TESTE NAŢIONALE 2012 - Evaluare Naţională şi BAC 2012

Articole recomandate
 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?