Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

BACALAUREAT 2012 ROMANA - BAREM

BACALAUREAT 2012 ROMANA, BAREM. edu.ro publică la ora 15 BAREMUL la BACALAUREAT 2012 ROMANA, iar realitatea.net îl prezintă şi discută despre el cu profesorii de romana şi cu elevii.

REZULTATE BAC 2012
REZULTATE BAC 2012

O profesoara de romana consultată de noi chiar după aflarea subiectelor la BACALAUREAT 2012 ROMANA ne-a spus că o elevii nu se aşteptau să primească o poezie la SUBIECTUL 3.

"Floare albastră era de preferat, deoarece avem concepţia despre lume şi viaţă, e o poveste de dragoste, e o idilă acolo. Unii au făcut "Sara pe deal". Este, de asemenea, o alegere bună pentru acest subiect", spune profesoara de ROMANA Doina Popescu, de la Colegiul Naţional "Tudor Vianu" din Bucureşti.

BACALAUREAT 2012 ROMANA. Descarcă SUBIECTELE BAC 2012

Dânsa adaugă că elevii care au susţinut BACALAUREAT 2012 la ROMANA puteau alege şi Luceafărul, însă îi aştepta o capcană. "Puteau să ia şi Luceafărul. Dar, întrucât este o poezie mai dificilă, exista pericolul să vulgarizeze această capodoperă. Când spun să nu-l vulgarizeze, mă refer să nu îl transforme într-o poveste de dragoste între un om şi o stea".

BACALAUREAT 2012 ROMANA scris, SUBIECTELE: EMINESCU, BLAGA la BAC 2012 DESCARCĂ

Elevii au fost surprinşi că la BACALAUREAT 2012 ROMANA le-a picat o poezie la subiectul 3. "Nu s-a mai dat de multă vreme poezie. În general, la subiectul 3 era proză", spune Doina Popescu pentru REALITATEA.NET. "La poezie, trebuie să ştii versuri, unora cu siguranţă le-a fost greu". BAREMUL la ROMANA la BACALAUREAT 2012 va explica exact ce ar fi trebuit să scrie elevii la acest subiect.

BACALAUREAT 2012 ROMANA scris. Subiectele din 2 iulie - UPDATE

BACALAUREAT 2012 ROMANA. SUBIECTUL 3 - ce trebuia să alegi. Sfatul unei profesoare de ROMANA

BACALAUREAT 2012: Ce riscă elevii care intră cu mobilul în sala la examen

Download
Barem Bacalaureat 2012 - Limba şi Literatura Română
Barem Bacalaureat 2012 - Limba şi Literatura Română

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
ecuisine.ro
Rulouri cu somon
STIRI | REALITATEA.NET
12 Septembrie, 22:24
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET