BACALAUREAT 2012 la ROMANA scris - sesiunea a doua. Subiecte, ponturi şi teste

BAC 2012 sesiunea a doua: SUBIECTELE la LIMBA ROMANĂ. A fost aleasă varianta TREI
BAC 2012 sesiunea a doua: SUBIECTELE la LIMBA ROMANĂ. A fost aleasă varianta TREI
BAC 2012 sesiunea a doua: SUBIECTELE la LIMBA ROMANĂ. A fost aleasă varianta TREI Elevii vor da la alegere disciplina Istorie la BACALAUREAT 2012 BAC 2012 sesiunea a doua: SUBIECTELE la LIMBA ROMANĂ. A fost aleasă varianta TREI

BACALAUREAT 2012, sesiunea a doua la ROMANA. BACALAUREAT 2012 continuă luni, 27 august, cu proba scrisă la limba şi literatura romana. Oferim, mai jos, un ghid util candidaţilor la acest examen, cărora le urăm "Succes!". DESCARA SUBIECTE ROMANA DE LA BACALAUREAT 2012, SESIUNEA TOAMNA.

În primul rând, înainte de BAC 2012 la ROMANA scris ar trebui să arunci o privire pe subiectele şi baremele de la BAC 2011 şi BAC 2012, deoarece subiectele vor avea aceeaşi structură.

BACALAUREAT 2012, SUBIECTE ROMANA SCRIS

BACALAUREAT 2012 ROMANA. Descarcă SUBIECTELE BAC 2012

BACALAUREAT 2012. Modele de subiecte la limba şi literatura romana

BACALAUREAT 2012. L-ai citit pe Eminescu? Poate fi subiect la romana scris! MODEL şi BAREM

Apoi, încearcă să rezolvi câteva teste online, care tratează diferite cerinţe. Mai jos, ai un test de vocabular publicat de REALITATEA.NET cu câteva zile înainte de BACALAUREAT 2012 la ROMANA scris.

BACALAUREAT 2012 la ROMANA - Subiecte. Scurt TEST online de vocabular

Apoi, ţine cont de sfaturile legate de concentrarea la examen. La BACALAUREAT 2012 la ROMANA, sesiunea a doua, încearcă să rămâi atent chiar şi pe cerinţele care şi se par simple.

Iată care sunt cele mai frecvente greşeli pe care elevii le fac înaintea examenelor importante, cum este şi BACALAUREAT 2012 la ROMANA scris, greşeli frecvente strâns de siteul admitereliceu.ro.

La dilema “Care sunt cele mai frecvente greşeli pe care le comit elevii ÎNAINTE de examen?” raspunsurile profesorilor au punctat cam aceleaşi lucruri:

- Erori ale elevilor înainte de BACALAUREAT 2012 - Privarea de somn şi consumarea unei cantităţi mari de energizante. O minte odihnită poate face faţă mult mai bine provocărilor. Privarea de somn încetineşte timpul de reacţie şi afectează atenţia distributivă.

- Erori înainte de BACALAUREAT 2012 - Alimentaţia inadecvată. Stresul poate afecta apetitul şi mulţi elevi mănâncă puţin spre deloc, alimente reci sau de tip fast-food. Acest fapt lucrează în defavoarea metabolismului.

- Erori înainte de BACALAUREAT 2012 - Repetarea materiei în dimineaţa examenului. Această acţiune duce la o supraîncărcare de informaţii şi până la momentul examenului propriu-zis oboseala s-a instalat deja.

- Erori înainte de BACALAUREAT 2012 - Uitarea acasă a buletinului, instrumentelor de lucru, etc. Este bine să vă pregătiţi din timp, în seara de dinainte, obiectele de care aveţi nevoie în ziua examenului. Includeţi printre ele şi o sticlă cu apă plată – hidratarea este foarte importantă!

- Erori înainte de BACALAUREAT 2012 - Negativismul. O mare parte dintre voi vă lăsaţi copleşiţi de emoţii, stres şi scenarii negre. O stare de spirit relaxată şi optimistă va lucra constructiv în favoarea rezultatelor voastre.

Proba scris la romana a BACALAUREAT 2012 are loc luni, 27 august. REALITATEA.NET va publica rapid subiectele şi baremele şi îţi va arăta care au fost capcanele de la BACALAUREAT 2012 la ROMANA. Urmăreşte categoria special creată pentru absolvenţii de liceu, BACALAUREAT 2012.

REALITATEA.NET va publica prima şi rezultatele la BACALAUREAT 2012. Urmăreşte aceste articole, actualizate pe măsură ce se publică rezultatele BACALAUREAT 2012:

REZULTATE BACALAUREAT 2012 pentru TOATE judeţele din ţară

REZULTATE TESTE NAŢIONALE 2012 - Evaluare Naţională şi BAC 2012

 

Primele REZULTATE vor fi afişate pe 2 septembrie, până la ora 16:00, în centrele de examinare şi pe edu.ro . Contestaţiile pot fi depuse în aceeaşi zi, până la ora 20.00. Elevii vor afla REZULTATELE finale pe 5 septembrie.

Extragerea variantei de SUBIECTE pentru proba scrisă la limba şi literatura română va avea loc luni dimineaţă, urmând să fie transmisă centrelor de comunicare.

Accesul candidaţilor în centrele de examen este permis până la ora 8.30.

Candidaţii nu pot intra în sălile de examen cu manuale, dicţionare, notiţe, însemnări şi alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, precum şi cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de comunicare, cei prinşi cu astfel de materiale fiind eliminaţi din examen.

Candidaţii care nu s-au prezentat la probele orale pot participa la testele scrise, însă nu pot promova EXAMENUL DE BACALAUREAT.

SESIUNEA DE TOAMNĂ a examenului de BACALAUREAT 2012 a început în 20 august, în prima săptămână având loc probele orale.

Articole recomandate
 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?