BACALAUREAT 2012 Dezastru la BAC-ul olimpicilor. VEZI subiectele

Doar 3 elevi din 10 au promovat la Bacalaureat 2012, sesiunea pentru olimpici
Doar 3 elevi din 10 au promovat la Bacalaureat 2012, sesiunea pentru olimpici / FOTO: http://tvpartener.ro/

BACALAUREAT 2012 Promovabilitatea la sesiunea specială a bacalaureatului dedicată exclusiv elevilor olimpici a fost, înaintea contestaţiilor, de 32,7 la sută, potrivit rezultatelor afişate, joi seară, de Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Bacău, organizatorul acestui examen. Au participat la examen circa 60 de olimpici la materii teoretice şi aproximativ 800 de liceeni aflaţi în proceduri de selecţiepentru alcătuirea echipelor care vor reprezenta România la competiţii sportive, cum ar fi campionatele europene sau mondiale de juniori.

BACALAUREAT 2012. TESTE: Dacă rezolvi aceste SUBIECTE, eşti pregătit pentru BAC

Potrivit rezultatelor publicate pe site-ul ISJ Bacău, din cei 879 de olimpici care au susţinut examenul de bacalaureat 2012, un număr de 288 au obţinut media minimă şase, necesară pentru a fi declarat admis, conform metodologiei de organizare a concursului, scrie Mediafax.

Drept urmare, promovabilitatea la bacalaureatul olimpicilor, înainte de depunere a contestaţiilor, este de 32,7 la sută.
Cea mai mare medie obţinută de vreun olimpic este de 9,90, la polul opus fiind media 1,63.

Sesiunea specială a bacalaureat 2012 s-a desfăşăşurat la Colegiul Naţional Pedagogic "Ştefan cel Mare" şi Colegiul Tehnic de Comunicaţii "Nicolae Vasilescu-Karpen" Bacău, iar la examen s-au înscris 921 de liceeni aflaţi în proceduri de selecţie sau pregătire pentru alcătuirea echipelor care vor reprezenta România atât la olimpiadele internaţionale pe discipline, cât şi la competiţii sportive, cum ar fi campionatele europene sau mondiale de juniori.

BACALAUREAT 2012. Ce subiecte au primit olimpicii

Probele scrise din Bacalaureatul 2012 rezervat olimpicilor au avut loc după următorul calendar: 28 mai - Limba şi literatura română, 29 mai - proba obligatorie a profilului, 30 mai - proba la alegere a profilului şi specializării, 31 mai - Limba şi literatura maternă.

Afişarea primelor rezultate era prevăzută pentru data de 31 mai (până la ora 18.00), iar depunerea contestaţiilor va avea loc în cursul aceleiaşi zile, în intervalul orar 18.00 - 22.00.

Vineri, 1 iunie, vor fi soluţionate contestaţiile şi vor fi afişate rezultatele finale. Aici aveţi lista celor înscrişi la BACALAUREAT 2012, sesiunea specială.

TOATE informaţiile necesare pentru elevii care vor susţine BACALAUREAT 2012 sunt în categoria dedicată de pe REALITATEA.NET, BACALAUREAT 2012.

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

2 0
nelutiu
02 Jun 18:16
Olimpicii şi bac-ul

Au întocmit o listă mare
Din minister a fost adusă
Dar nu cumva era prea tare
Şi trebuia acum redusă?

Ei au trimis trei sute-n plus
Erau doar fii de beizadele
Doar cotizând acolo sus
Nu Ministeru-i cu belele!

Cu rezultatul un dezastru
Nici o pătrime n-au luat
Vor merge toţi la un sihastru
Acolo nu vor face blat!

Prin beizadelele înscrise
Sperând să fraudeze toţi
Şi şcoala noastră cea de vise
Azi poate tolera pe hoţi?

Se va ajunge la o criză
Când bugetari prea mulţi avem
Dând şpagă încă o repriză
Nici să-i plătim nu mai putem!

Azi fabricile de cartoane
Chiar vor intra în faliment
Nu vor obţine milioane
Nici nu mai au un absolvent!
Răspunde
2 -3
George
01 Jun 12:00
Si-au batut joc de sportivii Romaniei, i-au urmarit pe camere mai rau ca pe infractori....Ce rost are sa mearga la olimpiada sa se mandreasca Romania cu ei.... Mai bine stau si tocesc cartea ca oricum statul nu le ofera nimic.RUSINE Romania si guvernul Psd -Usl........
Răspunde
1 -3
George
01 Jun 12:00
Si-au batut joc de sportivii Romaniei, i-au urmarit pe camere mai rau ca pe infractori....Ce rost are sa mearga la olimpiada sa se mandreasca Romania cu ei.... Mai bine stau si tocesc cartea ca oricum statul nu le ofera nimic.RUSINE Romania si guvernul Psd -Usl........
Răspunde
3 -1
Sefu
31 May 22:53
Un articol de doi bani. Asa-numitul bac al olimpicilor e de fapt bacul sportivilor si al olimpicilor. Majoritatea covarsitoare sunt sportivi, care nu prea au treaba cu cartea. Ei sunt cai care au ontinut rezultatele dezastruoase.
Răspunde
4 -3
Radu
31 May 21:22
AHAHAHAHAAHAHAH !!!

În sfârșit se vede rezultatul a atația ani a învatamantului 'pe bune' din Romania. Așa vă trebuie, elevi silitori, lăsați că nu duce lipsa țara de forță de muncă calificată în lucrul cu lopata. Nu-i nimic!
Răspunde
6 -3
dad
31 May 22:09
4 Nici eu nu am luat bacalaureatul , dar lucrez de asta toamna la firma lui unchimiu pe salariu de 1500 ron , de luni pana vineri doar 8 ore .. am masina de la firma , am banii mei ma doare la salam . deci daca ai relatii sau te angajezi prin recomandari ,,, nu ai nici-o treaba ca oricum cu facultatea nu faci nimic , produce doar someri ..
Afișează mai multe comentarii
print