Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

BACALAUREAT 2012 Dezastru la BAC-ul olimpicilor. VEZI subiectele

BACALAUREAT 2012 Promovabilitatea la sesiunea specială a bacalaureatului dedicată exclusiv elevilor olimpici a fost, înaintea contestaţiilor, de 32,7 la sută, potrivit rezultatelor afişate, joi seară, de Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Bacău, organizatorul acestui examen. Au participat la examen circa 60 de olimpici la materii teoretice şi aproximativ 800 de liceeni aflaţi în proceduri de selecţiepentru alcătuirea echipelor care vor reprezenta România la competiţii sportive, cum ar fi campionatele europene sau mondiale de juniori.

Doar 3 elevi din 10 au promovat la Bacalaureat 2012, sesiunea pentru olimpici
Doar 3 elevi din 10 au promovat la Bacalaureat 2012, sesiunea pentru olimpici / FOTO: http://tvpartener.ro/

BACALAUREAT 2012. TESTE: Dacă rezolvi aceste SUBIECTE, eşti pregătit pentru BAC

Potrivit rezultatelor publicate pe site-ul ISJ Bacău, din cei 879 de olimpici care au susţinut examenul de bacalaureat 2012, un număr de 288 au obţinut media minimă şase, necesară pentru a fi declarat admis, conform metodologiei de organizare a concursului, scrie Mediafax.

Drept urmare, promovabilitatea la bacalaureatul olimpicilor, înainte de depunere a contestaţiilor, este de 32,7 la sută.
Cea mai mare medie obţinută de vreun olimpic este de 9,90, la polul opus fiind media 1,63.

Sesiunea specială a bacalaureat 2012 s-a desfăşăşurat la Colegiul Naţional Pedagogic "Ştefan cel Mare" şi Colegiul Tehnic de Comunicaţii "Nicolae Vasilescu-Karpen" Bacău, iar la examen s-au înscris 921 de liceeni aflaţi în proceduri de selecţie sau pregătire pentru alcătuirea echipelor care vor reprezenta România atât la olimpiadele internaţionale pe discipline, cât şi la competiţii sportive, cum ar fi campionatele europene sau mondiale de juniori.

BACALAUREAT 2012. Ce subiecte au primit olimpicii

Probele scrise din Bacalaureatul 2012 rezervat olimpicilor au avut loc după următorul calendar: 28 mai - Limba şi literatura română, 29 mai - proba obligatorie a profilului, 30 mai - proba la alegere a profilului şi specializării, 31 mai - Limba şi literatura maternă.

Afişarea primelor rezultate era prevăzută pentru data de 31 mai (până la ora 18.00), iar depunerea contestaţiilor va avea loc în cursul aceleiaşi zile, în intervalul orar 18.00 - 22.00.

Vineri, 1 iunie, vor fi soluţionate contestaţiile şi vor fi afişate rezultatele finale. Aici aveţi lista celor înscrişi la BACALAUREAT 2012, sesiunea specială.

TOATE informaţiile necesare pentru elevii care vor susţine BACALAUREAT 2012 sunt în categoria dedicată de pe REALITATEA.NET, BACALAUREAT 2012.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

LIBERTATEA.RO
LIBERTATEA.ro
21 Septembrie, 01:07
Avionul lui Dinu Patriciu, CONFISCAT!
Acelaşi subiect pe REALITATEA.NET
COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum sa faci inele handmade (tutorial video)
STIRI | REALITATEA.NET
19 Septembrie, 14:06
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET