BAC 2013 SUBIECTE MATEMATICĂ DESCARCĂ-LE. "Au fost uşoare!"

SUBIECTE MATEMATICĂ BAC 2013
SUBIECTE MATEMATICĂ BAC 2013
SUBIECTE MATEMATICĂ BAC 2013 SUBIECTE MATEMATICĂ BAC 2013 SUBIECTE MATEMATICĂ BAC 2013 SUBIECTE MATEMATICĂ BAC 2013

BACALAUREAT 2013 SUBIECTE MATEMATICĂ. Absolvenții liceului cu profil mate-info, tehnologic, pedagogic și științele naturii au susținut, miercuri proba scrisă a examenului de matematică. REALITATEA.NET vă va prezenta BAREME MATEMATICĂ BACALAUREAT 2013 imediat după publicarea lor pe EDU.ro

Absolventii de liceu care au sustinut proba la matematica in cadrul examenului de Bacalaureat 2013, in judetul Timis, au spus ca subiectele pe care le-au primit la examen au fost destul de usoare. VEZI SUBIECTELE!

BACALAUREAT 2013 SUBIECTE MATEMATICĂ. Absolvenții liceului cu profil mate-info, tehnologic, pedagogic și științele naturii vor susține, miercuri proba scrisă a examenului de matematică. Aceștia vor avea subiecte diferite ca dificultate în funcție de profilul pe care l-au terminat.

BACALAUREAT 2013 SUBIECTE MATEMATICĂ. Examenul este structurat în trei subiecte, fiecare dintre acestea fiind punctat cu câte 30 de puncte la care se adaugă încă 10 puncte din oficiu pentru prezentare.

BACALAUREAT 2013 SUBIECTE MATEMATICĂ. Primul subiect cuprinde șase probleme la care trebuie trecute rezolvările pe foaia de examen, al doilea subiect va cuprinde, cel mai probabil, două probleme, fiecare cu mai multe cerințe, iar ultimul subiect va avea la fel două probleme cu câte trei cerințe la fiecare.

BACALAUREAT 2013 MATEMATICĂ Proba de Matematică din cadrul examenului de BACALAUREAT 2013 este considerată de candidați proba de foc a examenului. Anul acesta Ministerul Educației a pregătit patru variante diferite de subiecte pentru elevii care dau bacul la matematică în funcție de profilul pe care l-au terminat.

Elevii au emoţii pentru proba de matematică din cadrul examenului de BAC. "Ne aşteptam la Caragiale sau analiză de roman. A fost un subiect la care nu se aştepta nimeni. Cu toate astea, majoritatea dintre noi am ştiut, măcar pentru o notă de trecere. Problemă va fi miercuri, la matematică", spune Diana Stoica, absolventă a Colegiului Dragomir Hurmuzescu.

Tânăra este susţinută de colegi care sunt destul de crispaţi în aşteptarea probei scrise la matematică, singura care le dă fiori reci pe şira spinării. "Nu pot să spun că am avut emoţiiaşa mari la română. Personal, mi s-a părut mai uşor decât la simulare. Dacă la matematică ne dă un subiect cum a fost în mai de exemplu, nu va fi o problemă, însă dacă e mai greu, nu ştiu ce vom face. Un calcul greşit şi subiectul valorează 0 puncte, asta e marea problemă”, crede şi Andrei Crişan, care a absolvit Grigore Moisil, scrie zhd.ro.

BACALAUREAT 2013 MATEMATICĂ  Absolvenții liceului cu profil mate-info, tehnologic, pedagogic și științele naturii vor susține, miercuri proba scrisă a examenului de matematică. Aceștia vor avea subiecte diferite ca dificultate în funcție de profilul pe care l-au terminat.

BACALAUREAT 2013 MATEMATICĂ  Examenul este structurat în trei subiecte, fiecare dintre acestea fiind punctat cu câte 30 de puncte la care se adaugă încă 10 puncte din oficiu pentru prezentare.

BACALAUREAT 2013 MATEMATICĂ  Primul subiect cuprinde șase probleme la care trebuie trecute rezolvările pe foaia de examen, al doilea subiect va cuprinde, cel mai probabil, două probleme, fiecare cu mai multe cerințe, iar ultimul subiect va avea la fel două probleme cu câte trei cerințe la fiecare.

 

BACALAUREAT 2013 SUBIECTE MATEMATICĂ

BACALAUREAT 2013 SUBIECTE MATEMATICA 1

BACALAUREAT 2013 SUBIECTE MATEMATICĂ 2

BACALAUREAT 2013 SUBIECTE MATEMATICĂ 3

BACALAUREAT 2013 SUBIECTE MATEMATICĂ 4

BACALAUREAT 2013 SUBIECTE MATEMATICĂ 5

BACALAUREAT 2013 SUBIECTE MATEMATICĂ 6

BACALAUREAT 2013 SUBIECTE MATEMATICĂ 7

BACALAUREAT 2013 SUBIECTE MATEMATICĂ 8

REALITATEA.NET vă va prezenta BAREME MATEMATICĂ BACALAUREAT 2013 imediat după publicarea lor pe EDU.ro

 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

4 0
mai veci
03 iul 14:47
Astfel de examen am dat in clasa a 8-a cand am plecat la liceu:)))si ei dau la bac...ce porcarii de subiecte ...primele 2 subiecte de clasa a 8-a:))..vai de soarta noastra
Răspunde
2 0
leeloo
03 iul 15:43
3 Pot sa le dea 5 subiecte de genul "1+2=?" ca tot pica 50%. E o exagerare, dar intelegeti ideea ... exista cateva generatii de tineri care vor fi praf si pulbere din pacate.
0 0
mircea
03 iul 17:32
2 Nu sta situatia chiar asa, daca nu stii sau nu-ti place matematica nu inseamna ca nu esti inteligent. Eu am terminat informatica la liceu si din colegii mei, mai putin de un sfert au mers la facultati de profil. Restul s-au dus pe la drept, management, litere etc. Poate la fel de importanta este si istoria sau biologia si nu cred ca multi va mai amintiti ceva legat de ele din liceu. La 14 ani te mai forteaza parintii sa faci ceva care nu-ti place.
5 -1
Stifler
03 iul 14:19
La M1 ,subiectul III ,punctul 1c) este o noua greseala a Ministerului deoarece inegalitatea este valabila doar pentru x apartine [0,infinit) nu pe tot R!
Răspunde
3 0
leeloo
03 iul 14:23
8 Probabil cei de la Minister care au facut subiectele au dat spaga sa ia bacu' pe vremea lor. Nimic anormal, toate-s la fel.
0 0
Chris
04 iul 10:26
3 Nu, din păcate nu e greșit. Trebuia să demonstrezi pe tot R-ul faptul că funcția este mai mare sau egală decât 1.
Și într-adevăr așa era, făcând limite la +- infinit observai că e + infinit în ambele părți limita, cobora de la - infinit până la 1 și urca până la + infinit.
1 -3
dad
03 iul 13:30
Pai logic ca lor de la Colegiu National li s-au parut usoare ....
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print