AVERTISMENT TIBETAN: 10% din populaţia Terrei va dispărea ÎN DOUĂ LUNI

APOCALIPSA 2012
APOCALIPSA 2012

700 de milioane de oameni, adică aproximativ zece la sută din populaţia Pământului, ar putea muri în mai puţin de două luni.Asta pentru că, potrivit unei avertizări făcute pentru agenţia spaţială americană NASA de un monah tibetan, pe 21 decembrie planeta va fi afectată de fenomenul "zona zero", când dispare câmpul electromagnetic al tuturor obiectelor. Drept urmare, la ora opt dimineaţa, ora Moldovei, peste Terra se va lăsa bezna şi haosul.

Potrivit predicţiilor monahului tibetan, cunoscut sub numele de Oracolul din Şambala, pe 21 decembrie Pământul va trece prin "zona zero", o stare a spaţiului în care se stinge şi nu poate să se râspândească niciun fel de energie. La fel, dispare câmpul electromagnetic al tuturor obiectelor. Timp de patru zile, bezna de pe planetă va fi străfulgerată de flash-uri de lumină iluzorie, asemenea unor fulgere.


Monahul tibetan vine şi cu câteva recomandări pentru zilele apocaliptice. Acesta sfătuieşte pământenii să îşi ia familia, documentele, banii şi să plece din oraş undeva la ţară. Acolo să îşi facă rezerve de produse alimentare, apă, lemne şi lumânări pentru două luni. Tibetanul cere oamenilor ca în decursul acestei perioade să închidă geamurile şi să le acopere cu jaluzele sau perdele dense. Ei nu trebuie să se uite prin ele şi să nu creadă ochilor şi urechilor şi să nu iasă în stradă. Asta deoarece în acea stare energetică a Pământului se vor auzi şi vedea lucruri care în mod obişnuit nu pot fi percepute, astfel că mulţi oameni vor înnebuni. 

Ieşirea deplină a Pământului din "zona zero", potrivit tibetanului, se va produce pe 7 februarie 2013, când va avea loc restaurarea parţială a energiei electrice. Procesul de revenire la normalitate va dura până la sfârşitul lunii martie 2013.

Zilele apocaliptice vor modifica radical concepţia despre lume a oamenilor care vor supravieţui, consideră Oracolul din Şambala. Aceasta va deveni mai spirituală. În ţările dezvoltate vor înflori diverse învăţături spirituale, ştiinţifice şi sisteme alternative de dezvoltare a individului.

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
cotcodotochiste
01 apr 23:42
Handicapati tampiti si idioti cu mamele voastre de mincinosi imputiti.
Răspunde
1 0
Lucas
19 nov 20:47
Deja tremur de frica... Observ ca se pompeaza bani seriosi in cultivarea fricii in randul populatiei globului prin stiri mizerabile.
Răspunde
3 0
Ali
08 nov 17:26
ce mizerie de articol, ora moldovei???? :)))
mi-ar fii rusine sa scriu chestii d-astea si sa ma numesc ziarist
Răspunde
5 0
olteanul.com
05 nov 09:59
CAM PE LA CE ORA SE VA DESFASURA APOCALIPSA? O SA SE DEA LIVE LA TV?
Răspunde
5 -1
rotzuk
05 nov 01:10
Cand am citit articolul mai sa dau buzna sa cumpar lumanari, dar m-a illuminat repede nevasta-mea suierandu-mi sa iau lanterne cu rasnitza (cu dinam). Cred ca treaba asta cu intunericul de pe 21/12/2012 e lucrata de grupul "Inntuneckati" din maruntaiele galaxiei, care incearca sa se opuna la cealalta conspiratie ce ne framanta, pregatita de "Illuminati". Acum deh, stiu si eu ce-i mai bun, moartea lenta in lumina sclaviei sau chemarea brusca a intunericului ? Sa cumpar totusi lumanari ? Macar pentru Craciun...
Răspunde
5 -1
nimenea
05 nov 08:31
4 Poti sa cumperi ce vrei tu,dar nu ai auzit ca isi vor pierde campul electromagnetic?Asta inseamna ca electronii nu se vor mai invarti in jurul nucleului,deci ,deci toate fiintele se vor dezintegra.Apoi se vor recompune la loc doar cei care au fost cuminti si nu s-au uitat pe geam in timpul apocalipsei!
9 -5
Alexandru Rusu
04 nov 19:10
Si scrieti prostiile astea ca sa speriati lumea.Sunteti nebuni daca credeti in toate prostiile astea.Numai Dumnezeu stie,nu omul!
Răspunde
2 -2
Einstein
05 nov 14:07
5 Alex, daca esti ignorant in ale stiintei - te rog nu ne baga pe toti in aceeasi oala ! Dumnezeul tau este doar o idee !
7 -4
04 nov 14:50
Vrajeala frate numai bunul dumnezeu stie ce se va intampla pe 21 decembrie 2012.
Răspunde
Comentariu ascuns datorită voturilor negative ale vizitatorilor. Click aici pentru vizualizare.
Comentariu ascuns datorită voturilor negative ale vizitatorilor. Click aici pentru vizualizare.
9 -2
PROFETUL XXI
04 nov 13:59
Probabil ca tibetanii vor sa afle "lumea" ca ei mai exista pe glob, si profitand de predictia maiasa, au adoptat o "noua versiune" pentru a fi crezuta de si de cei care nu cunosc notiuni elementare de fizica (probabil ca si cei care au lansat zvonul).
In mod sigur ca pe 21 decembrie 2012 (ca si in anii trecuti), va fi mai mult intuneric decat lumina, fiindca va fi cea mai mica zi din an, si cea mai lunga noapte, si daca se intrerupe energia electrica, sau se termina gazul din lampa, e bine sa aveti "un chibrit si o lumanare", dar mai sigur o lanterna si mai multe baterii. Iar pentru saracii tibetani, o statie radio (tot cu baterii) sa ne anunte daca mai sunt sau nu ...in intunericul iignorantei, fiindca ii putem salva si ajuta!
Cat despre noi sa nu aiba grija, ca ne vedem linistiti de sarbatorile noastre.
La multi ani fericiti!
"CANDVA, SE VA INTAMPLA CEVA, DAR VA FI, ALTCEVA!"
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print