Autopsia va stabili cauza exactă a morţii Mădălinei Manole

Mădălina Manole
Mădălina Manole

Primele cercetări indică fără dubii că artista s-a sinucis, unul din elemente care confirmă această ipoteză este şi mesajul pe care cântăreaţa l-a lăsat, miercuri, în jurul orei 2.00, soţului său pe telefonul acestuia, în care spunea că "nu se mai simte frumoasă", afirmă sursele citate.

Poliţiştii de la Inspectoratul Judeţean de Poliţiei Ilfov, doi ofiţeri de la IGPR şi un procurorul al Parchetului Capitalei fac investigaţii cu privire la împrejurările în care a decedat cântăreaţa Mădălina Manole, necropsia urmând a fi efectuată joi, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare. De asemenea, anchetatorii vor realiza mai multe analize toxicologice, iar rezultatele acestora vor fi cunoscute în 2-3 săptămâni.

Autopsia va stabili cauzele producerii decesului Mădălina Manole, au precizat sursele citate. Trupul neînsufleţit al cântăreţei a ajuns la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici în jurul orei 11.00.

Anchetatorii prelevează probe şi audiază membrii familiei cântăreţei pentru a elucida împrejurările în care s-a produs moartea Mădălinei Manole.

În ajutorul poliţiştilor ilfoveni s-a dispus trimiterea la faţa locului a doi ofiţeri ai Inspectoratului General al Poliţiei Române, iar un procurorul al Parchetului Tribunalului Bucureşti coordonează ancheta.

Miercuri dimineaţa, soţul artistei Mircea Petru a anunţat serviciul de urgenţă spunând că Mădălinei Petru i s-a făcut rău, locuinţa lor aflându-se în localitatea Otopeni, lângă Bucureşti.

Ambulanţa a fost anunţată la ora 5.37, iar cea mai propiată salvare, cu o asistentă medicală, a ajuns la ora 6.01 şi a găsit-o în stop cardioprespiratior, fiindu-i făcută o manevră de resuscitare, iar apoi a fost chemat medicul, care a ajuns în trei minute.

Mădălina Manole a fost găsită căzută pe holul de lângă baie, într-o baltă de sânge, cu capul spart, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX. Lângă ea s-a găsit un bidon cu o substanţă chimică, pe hol mirosind puternic a această substanţă.

În urmă cu trei săptămâni Mădălina Manole ar fi avut o tentativă de sinucidere, cu ibuprofen şi paracetamol.

În locuinţa respectivă locuiesc soţul Mădălinei şi soacra acesteia.

Mădălina Manole a fi împlinit azi 43 de ani şi avea un băieţel de 2 ani.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, Claudia Burada, a declarat, miercuri, că la ora 6.30, serviciul unic de urgenţă a fost anunţat că o femeie de 43 de ani a fost găsită decedată la locuinţa sa din localitatea Otopeni, confirmând că este vorba de cântăreaţă.

Soţul artistei a declarat autorităţilor că aceasta ar fi luat medicamente.

 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print