ATENŢIE! Metodă nouă de furt din bancomate

ATENŢIE! Metodă nouă de furt din bancomate
ATENŢIE! Metodă nouă de furt din bancomate
ATENŢIE! Metodă nouă de furt din bancomate ATENŢIE! Metodă nouă de furt din bancomate ATENŢIE! Metodă nouă de furt din bancomate

Hoţii din Marea Britanie au aflat o nouă metodă de a fura bani de la bancomate. Ei introduc în aparat un dispozitiv de metal în formă de gheară care reţine bancnotele înainte ca acestea să fie livrate în exteriorul aparatului.

Dispozitivul este extrem de greu de depistat deoarece este complet ascuns în interiorul bancomatului. Pentru că nu îl observă, utilizatorii obişnuiţi nu-şi dau seama ce se întâmplă şi nu raportează furtul la poliţie deoarece sunt convinşi că banii nu le-au fost livraţi din cauza vreunei probleme tehnice apărute la bancomat.

Noul mod de a fura a fost semnalat în mai multe oraşe din Marea Britanie. În prima jumătate a acestui an au fost aproape 2.500 de cazuri de furt de acest fel, răspândite în toată ţara.

Articole recomandate
 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?