Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Are 114 kilograme şi dansează la bară – VIDEO

Crezi că dansul la bară e rezervat fetelor slabe, flexibile şi cu picioare lungi? O americancă de 114 kilograme dărâmă -nu, nu încercăm să fim ironici- toate miturile legate de striptease şi dansul la bară!

Lulu, dansatoare de 114 kg
Lulu, dansatoare de 114 kg / FOTO: Facebook

Luayne Barber, o tânără de 26 de ani din Maryland, are o mare pasiune pe care nu ai bănui-o la prima vedere: e pasionată de dansul la bară şi de competiţiile de acest gen. Femeia spune că a început să fie interesată de dansul la bară după naşterea primului său copil şi că a avut efecte miraculoase, cu toate că se aştepta să îi fie ruşine de corpul său. "A fost prima oară când m-am simţit sexy după ani de zile", mărturiseşte Luayne, care are numele de scenă Lulu, citată de Daily Mail. În plus, ea e acum mama a doi copii mici, iar soţul său e încântat de dansurile sale.

Din păcate celelalte dansatoare la bară nu sunt la fel de încântate de ea, numind-o în toate felurile, de la "grasă" şi până la "balenă eşuată". Femeia suferă de sindromul ovarului polichistic şi toate veniturile rezultate din dansurile sale la bară sunt donate cercetărilor în domeniu.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum functioneaza dieta MAYO?
STIRI | REALITATEA.NET
02 Octombrie, 01:00
ecuisine.ro
Cum sa prepari dressingul pentru salata
STIRI | REALITATEA.NET
01 Octombrie, 18:14
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
Cosmopolitan.ro
Ecuisine.ro
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET