Are 114 kilograme şi dansează la bară – VIDEO

Lulu, dansatoare de 114 kg
Lulu, dansatoare de 114 kg / FOTO: Facebook

Crezi că dansul la bară e rezervat fetelor slabe, flexibile şi cu picioare lungi? O americancă de 114 kilograme dărâmă -nu, nu încercăm să fim ironici- toate miturile legate de striptease şi dansul la bară!

Luayne Barber, o tânără de 26 de ani din Maryland, are o mare pasiune pe care nu ai bănui-o la prima vedere: e pasionată de dansul la bară şi de competiţiile de acest gen. Femeia spune că a început să fie interesată de dansul la bară după naşterea primului său copil şi că a avut efecte miraculoase, cu toate că se aştepta să îi fie ruşine de corpul său. "A fost prima oară când m-am simţit sexy după ani de zile", mărturiseşte Luayne, care are numele de scenă Lulu, citată de Daily Mail. În plus, ea e acum mama a doi copii mici, iar soţul său e încântat de dansurile sale.

Din păcate celelalte dansatoare la bară nu sunt la fel de încântate de ea, numind-o în toate felurile, de la "grasă" şi până la "balenă eşuată". Femeia suferă de sindromul ovarului polichistic şi toate veniturile rezultate din dansurile sale la bară sunt donate cercetărilor în domeniu.

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Bilcu Elena
08 Dec 12:44
M-ati autentificat,mi-ati pus si poza ,deci eu adaug numai comentariul :))))) Daca doamna are 114 kg din motive de boala ,sau din motivul ca mananca mult,sau suparare ,sau indiferent din ce motiv(am pus multi de sau din motive de licenta scriitoriceasca:))))) eu sunt de acord ca face un lucru bun pentru sanatatea ei mintala mai intai,apoi pentru cea fizica si ar fi un exemplu bun de urmat pentru cele carora le-ar place sa danseze la bara si sa fie admirate ,injurate si tot tacamul. Un lucru bun insa in acest articol este ca banii ii doneaza pentru stiinta.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print