Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube
EXCLUSIV

APLICAŢIA DE TELEFON care RESETEAZĂ contorul pompelor de benzină

O aplicaţie pentru smartphone care resetează contorul pompelor de benzină stârneşte panică printre benzinarii români. De câteva zile, mai multi şoferi au aflat cum pot plăti mai puţini bani pentru un litru de benzină. Asta în conditiile în care preţul carburanţilor se scumpeşte din trei in trei luni. Şi totul, printr-o simplă aplicaţie dezvoltată de un tânăr programator român.

Aplicatia care iti reduce costurile de combustibil
Aplicatia care iti reduce costurile de combustibil
APLICAŢIA DE TELEFON care RESETEAZĂ contorul pompelor de benzină
APLICAŢIA DE TELEFON care RESETEAZĂ contorul pompelor de benzină

Deşi aplicaţia va fi lansată oficial abia peste doua săptămâni, varianta beta s-a împrăştiat deja printre şoferii din capitală. Mulţi taximetrişti au început s-o folosească de fiecare dată când alimentează.

Un şofer de la o mare companie de transport din Bucureşti a declarat: "Chiar am folosit-o, vă daţi seama. Mă ajută la meserie da' ... nu dau nici eu contorul peste cap la zero. Le mai las şi eu la casă 20-30 de lei".

Un programator din Bucureşti a reusit să ne explice cum functionează această aplicaţie: "Aplicaţia se foloseşte de bateria telefonului pentru a crea un mic puls electromagnetic care dă peste cap contorul pompei de benzină."

Reacţiile oamenilor sunt diverse, mergând de la neîncredere până la adoptare rapidă.

"Pare interesantă, dar cred că nu-i prea legală."

"Era cazul s-o inventeze cineva până la urmă. Vorba aia, hoţului de hoţ îi e frică!"

Aplicatia este gratuită şi poate fi descarcată de pe www.reductor.co , dar cei interesati ar trebui să ţină cont de un lucru - folosită constant, aplicaţia reduce considerabil durata de viaţă a bateriei. 

Deşi există un mare inconvenient: dacă foloseşti săptămânal aplicaţia, în 6 luni - 1 an trebuie să îţi cumperi altă baterie la telefon.

Vezi mai multe in video de mai jos:

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Jessica Alba, o femeie desavarsita
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:43
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET