Apariție misterioasă pe cer: un nor în formă de cruce la Constanţa

„Oriunde vedem o cruce e semnul divinității“, spune preotul Eugen Tănăsescu, citatd e reporterntv.ro

Apariție misterioasă pe cerul Constanței: o cruce pe cer. Imaginea a fost surprinsă de un telespectator Neptun Tv înaintea unei furtuni. Tot cerul era albastru, numai în jurul crucii s-au format mai mulți nori, parcă pentru a scoate și mai mult în evidență semnul divin.

Nu este pentru prima dată când oamenii surprind natura în astfel de ipostaze. La noi în țară sau în alte părți, oamenii au fotografiat diverse forme pe care le iau norii. Este un semn divin sau doar imaginația noastră? Să vedem ce părere au preoții despre acest fapt.

„Oriunde vedem o cruce e semnul divinității“, spune preotul Eugen Tănăsescu. „Crucea înseamnă multe. În primul rând este crucea lui Hristos. Este bine să ne aducem aminte că suntem creștini, dacă mai suntem. Natura își urmează legea ei lăsată de creator, numai omul uită de legile Lui“, adaugă el.

Preotul spune că minunile, chiar și cele ale lui Hristos, au toate același rol: să ne aducă aminte ce este omul în fața Domnului.

„Când vedem cruci pe cer făcute de nori să nu uităm că Scriptura spune că și creația dă mărturie de Creator. Numai omul uită“.

În concluzie, spune el, nu-i minune mare crucea din nori. Minunea mare este faptul că Hristos ne-a mântuit de pe cruce. Noi ne mai purtăm crucea? O vedem, o admirăm, dar fugim de ea cât putem, pentru că suntem mândri, leneși și iubitori de putere și plăcere, este concluzia lui.

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Ady Spammye
12 Aug 00:08
numa la ortodocsi si catolici apar cruci :))) la africani le apare dumnezeul in fata si vorbesc cu ei :)) aia is mai credinciosi se pare
Răspunde
0 0
Darius
11 Aug 21:03
Mai puneti mana si munciti nu mai cautati avioane pe cerul patriei.
Răspunde
1 0
David
11 Aug 19:16
Este un semn ca in Romania totul se va rezolva in bine, investitorii vor sta la rand, numeni nu va mai trebui sa lucreze si va curge numai lapte cu miere... intrebati pe Pavel Corut...
Răspunde
2 -1
Toma
11 Aug 09:48
................abonabent la Orange..............................
Răspunde
6 0
Octavian Rosca
11 Aug 07:25
si cand vad un nor in forma de delfin ce trebuie sa fac ?
Răspunde
9 0
nelutiu
10 Aug 22:56
Or fi înjurăturile electoratului care l-au ales pe Mazăre acest saltinbanc misterios ţinut cu forţa la cârma Primăriei constănţenilor.
Răspunde
3 -1
NEAGU MIRCEA
10 Aug 21:55
Am mai Vazut eu si alte Forme de Detalii , in timp ce se deplasau Norii pe Cer .
Cred ca am ajuns la un punct , unde nu mai pot fi Explicatii .
Răspunde
11 -10
Adrian
10 Aug 18:50
Exemplu de iubire cretina, pardon crestina :D
Răspunde
Comentariu ascuns datorită voturilor negative ale vizitatorilor. Click aici pentru vizualizare.
1 -5
...
10 Aug 23:43
2 Nu face Mitzo-Cotzo dintr-astea, de-ti place la matale, da-i niste unii care-s alesi pe spranceana pe la Mitopolia Tomisului, tocmai pentru a-i satisface pe cei ca tine care-si cauta futaci...

Asa ca, taci, perversule!!!
Comentariu ascuns datorită voturilor negative ale vizitatorilor. Click aici pentru vizualizare.
9 -2
Toma
10 Aug 20:26
8 :))))))) ....esti crestin ortodox model .....pe tine trebuie sa te bage in manual.
Afișează mai multe comentarii
print