Antonescu: Băsescu e un dictator prin mentalitate şi comportament

Antonescu spune că Băsescu e un dictator
Antonescu spune că Băsescu e un dictator / FOTO: Grup RC

Preşedintele PNL l-a atacat pe şeful statului, pe care l-a acuzat de dictatură.

România nu are conducători. Români are la Cotroceni un om care din plin, e un dictator. Prin mentalitate, prin comportament. Numai un dictator poate hotărî de unde, cât şi ce se taie, fără să se consulte cu propriul guvern, cu mediul de afaceri, cu nimeni. Numai un dictator poate face asta. Avem acest dictator care se substituie Guvernului, care ne spune cine e gras, cine e slab. Avem acest om cocoţat la Cotroceni pe un maldăr de bani, de linguşeli ale profesioniştilor odei”, a spus preşedintele PNL, Crin Antonescu, în discursul rostit în plenul celor două Camere la dezbaterea moţiunii de cenzură.

A urmat apoi guvernul Emil Boc: "Avem noi oare guvern atunci când picior de premier nu a fost zărit după discursul preşedintelui din 6 mai? Avem oare ministru de Externe?", s-a întrebat retoric, Antonescu.

România e singura ţară în care preşedinţii afirmă că au luat decizii sub influenţa băuturilor alcoolice, în care miniştrii afirmă că au minţit. Domnule Berceanu, sunteţi aici? Omul acela de la Cotroceni e totul în România, dar e nimic în afara ei”,

După care l-a atacat pe jurnalistul Ion Cristoiu: „Dumneavoastră plângeţi pe umerii Elenei Udrea”. „Ţara e o rană!”, a tunat Antonescu. „Şi că vrea sau nu, domnul Cristoiu, PNL va vota o moţiune de cenzură!”

 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print