Anna Kournikova, la serviciu: pictorial sexy în Maxim VIDEO

Anna Kournikova
Anna Kournikova / FOTO: www.myidol.ro

Tenismena de origine rusă Anna Kournikova a semnat un contract cu cei de la NBC pentru a deveni antrenoare în următorul sezon al show-ului The Biggest Loser.

Ea o va înlocui pe Jillian Michaels despre care se ştie că va părăsi competiţia după actualul sezon. Astfel, Anna li se va alătura lui Cara Castronuova şi  Brett Hoebel.

Kournikova spune că este mult timp fan al spectacolului şi că este bucuroasă să poată să îi înveţe şi pe alţii cum pot fi în formă.

Până să o vedeţi pe Anna în noul sezon The Biggest Loser, vă puteţi uita la un video de la shooingul Maxim, pentru septembrie, pe care l-a realizat.


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
roflmao
19 iun 05:54
"Shooingul Maxim" e din septembrie 2008, Irealistilor. Dar, bineinteles, pentru voi asta e stire. Probabil cam pe-atunci ati incetat sa mai faceti jurnalism si ati trecut la prostitutie.
Răspunde
0 0
...a semnat un contract cu cei de la NBC pentru a deveni antrenoare în următorul sezon al show-ului The Biggest Loser. Citește mai departe......
0 0
...a semnat un contract cu cei de la NBC pentru a deveni antrenoare în următorul sezon al show-ului The Biggest Loser. Citește mai departe......
Afișează mai multe comentarii
print