Angela Merkel a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universităţii Babeş-Bolyai

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, va primi titlul de Doctor Honoris Causa al Universităţii Babeş Bolyai
Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, va primi titlul de Doctor Honoris Causa al Universităţii Babeş Bolyai / FOTO: karadeniz-press.ro

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a primit marţi titlul de Doctor Honoris Causa al Universităţii Babeş- Bolyai. Ceremonia a avut loc în Aula Magna a universităţii clujene.

"Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca acordă titlul de Doctor Honoris Causa cancelarului Angela Merkel, pentru contribuţia de importanţă istorică la unificarea europeană şi pentru rolul de importanţă mondială jucat în înnoirea cooperărilor internaţionale", se arată într-un comunicat emis de Universitatea Babeş- Bolyai.

Programul vizitei a inclus şi inaugurarea Institutului de Studii Germane al Universităţii Babeş-Bolyai, şi o întâlnire cu cadre didactice şi studenţi de la linia de studiu în limba germană din cadrul universităţii.

 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print