Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Angajări la Bricostore, OBI, Praktiker şi Dedeman. Vezi în ce ORAŞE

Reţelele de bricolaj fac angajări în această vară, unele oferă joburi doar pe perioadă determinată pentru a-şi acoperi golurile din perioada concediilor, altele se află în proces de extindere.

Angajatorii din industria berii caută personal
Angajatorii din industria berii caută personal / FOTO: hypebot.com

Dedeman caută reprezentanţi de vânzări, casieri, consultanţi de vânzări şi dispeceri de monitorizare în mai multe oraşe. Peste 60 de joburi sunt disponibile în Bistriţa, dar se fac angajări şi în Constanţa, Braşov, Alba Iulia şi Piatra Neamţ. Vezi toate posturile aici.

Bricostore recrutează casieri şi lucrători comerciali pe perioadă determinată în locaţii multiple. Printre oraşele vizate sunt Bucureşti, Suceava, Ploieşti, Arad, Oradea, Călăraşi. Bricostore mai caută funcţionari administrativi, şefi pe securitate sau pe marketing. Vezi posturile aici.

Praktiker angajează lucrători comerciali în Bucureşti, Satu Mare şi Oradea. Vezi anunţul de angajare aici. Leroy Merlin caută responsabili raion comercial, manager logistică şi manager departament comercial în Bucureşti (detalii aici).

Baumax are câteva posturi vacante în Bucureşti şi Sibiu, de lucrător comercial, casier şi tâmplar (vezi aici).

OBI recrutează casieri şi consilieri pe perioadă determinată în oraşele Sibiu, Arad şi Oradea, dar şi tehnicieni de mentenanţă (în Ploieşti) sau manageri de proiect şi şefi de departament. Vezi lista joburilor aici.

Hornbach va deschide un magazin în Timişoara, pentru care caută, potrivit site-ului propriu, lucrători comerciali, casieri și șefi de raion. Vezi lista posturilor aici.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

LIBERTATEA.RO
LIBERTATEA.ro
19 Septembrie, 16:55
ANDRA ARE PROBLEME MARI! Era să leșine pe scenă
Acelaşi subiect pe REALITATEA.NET
COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum sa faci inele handmade (tutorial video)
STIRI | REALITATEA.NET
19 Septembrie, 14:06
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET