Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Andreea Marin, SUPĂRATĂ pe presă. CLARIFICĂ situaţia financiară a iubitului său turc, Tuncay Ozturk

Deranjată că în presă au apărut diferite informaţii care susţineau că iubitul său, fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk, va primi un salariu colosal de la fundaţia sa, Andreea Marin a ţinut să lămurească lucrurile.

Andreea Marin
Andreea Marin

Andreea Marin a postat, pe Facebook, următorul mesaj:

"Sa punem lucrurile la punct: nici prin gand nu imi trece sa folosesc Fundatia Pretuieste Viata pentru a facilita salarii prietenilor, apropiatilor mei. Nici mici, nici mari. Dimpotriva, profit de orice om bun pe care il cunosc pentru a-l ruga sa mi se alature voluntar, pentru a face un bine celor care au nevoie de noi.

Asa se intampla si cu Tuncay Ozturk: scrie, voluntar, atunci cand timpul ii permite, articole pentru proiectul www.scoalamamelor.ro , si intr-adevar primim un feedback foarte bun, atat pe site, cat si dupa postarile articolelor pe facebook, cititorii sugerandu-ne noi teme din aria sa de expertiza. Asadar: voluntar inseamna fara nici o remuneratie.

Pentru ca avem acelasi crez, pentru ca asa simtim, pentru ca avem propriile experiente in urma care ne indeamna sa daruim mai departe pentru sprijinul primit odinioara, in momente de cumpana . Suntem binecuvantati sa avem profesii din care castigam pentru a trai civilizat, in paralel cu activitatea umanitara care tine de sufletul nostru".

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Jessica Alba, o femeie desavarsita
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:43
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
Cosmopolitan.ro
Ecuisine.ro
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET