Andreea Marin, SUPĂRATĂ pe presă. CLARIFICĂ situaţia financiară a iubitului său turc, Tuncay Ozturk

Andreea Marin
Andreea Marin

Deranjată că în presă au apărut diferite informaţii care susţineau că iubitul său, fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk, va primi un salariu colosal de la fundaţia sa, Andreea Marin a ţinut să lămurească lucrurile.

Andreea Marin a postat, pe Facebook, următorul mesaj:

"Sa punem lucrurile la punct: nici prin gand nu imi trece sa folosesc Fundatia Pretuieste Viata pentru a facilita salarii prietenilor, apropiatilor mei. Nici mici, nici mari. Dimpotriva, profit de orice om bun pe care il cunosc pentru a-l ruga sa mi se alature voluntar, pentru a face un bine celor care au nevoie de noi.

Asa se intampla si cu Tuncay Ozturk: scrie, voluntar, atunci cand timpul ii permite, articole pentru proiectul www.scoalamamelor.ro , si intr-adevar primim un feedback foarte bun, atat pe site, cat si dupa postarile articolelor pe facebook, cititorii sugerandu-ne noi teme din aria sa de expertiza. Asadar: voluntar inseamna fara nici o remuneratie.

Pentru ca avem acelasi crez, pentru ca asa simtim, pentru ca avem propriile experiente in urma care ne indeamna sa daruim mai departe pentru sprijinul primit odinioara, in momente de cumpana . Suntem binecuvantati sa avem profesii din care castigam pentru a trai civilizat, in paralel cu activitatea umanitara care tine de sufletul nostru".

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Niciolae Ceausescu
30 aug 16:25
celui care dă minus fără discernământ: boul tot bou este !
Răspunde
0 -1
gigi
30 aug 12:00
Fufa asta gaseste motiv din orice pentru a apare in presa!!! NU MERITA!!!
Răspunde
0 -1
gigi
30 aug 11:57
Fufa asta gaseste motiv din orice pentru a apare in presa!!! NU MERITA!!!
Răspunde
0 -1
Viorel Turcu
30 aug 11:32
Asta a fost o tarfa din totdeauna. ce pm mai sta cu nasul pe sus?!
Răspunde
0 -1
Niciolae Ceausescu
30 aug 11:22
O vacă moldoveancă nesimţită şi prefăcută care face parte din lista ruşinii Moldovei: firea vranceanu UNPR PSD pandele gabriela senator, gherghe, gabor, raduleasca şi lista este nemărginită
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print