Salariul Andreei Esca de la Pro TV nu mai e un secret. Află cât câştigă ştirista

Andreea Esca a debutat în televiziune pe un salariu de 150 de dolari
Andreea Esca a debutat în televiziune pe un salariu de 150 de dolari
Andreea Esca a debutat în televiziune pe un salariu de 150 de dolari Andreea Esca se lasă influenţată de criticile constructive Andreea Esca şi-ar fi dorit să fie chelneriţă în studenţie / Foto: adgent.ro Andreea Esca

Vedeta PRO TV a vorbit, într-un interviu acordat EVZ, despre salariu, ProTV, copii, carieră, tentaţii si singura plăcere "vinovată".

Întrebată despre mitul salariului de la PRO TV, Andreea Esca a preferat să întreţină legenda: "Nu ştiu să vă răspund la această întrebare. Pot să vă spun că am un salariu decent care este în concordanţă cu toate salariile din media româneşti", scrie EVZ.ro.

"Marca" ProTv a recunoscut că a avut propuneri şi de la alte televiziuni: "Au fost foarte puţine şi probabil că acest lucru s-a întâmplat din cauza identificării cu Pro TV-ul. Îmi aduc aminte că am primit odată o propunere din partea unei televiziuni şi chiar şi eu le-am spus că nu vreau să-şi piardă vremea şi nu merită să vină să ne cunoaştem pentru că nu mă interesează. Ei insistau însă şi-mi spuneau că este o ofertă materială considerabilă, la care orice om s-ar gândi. Am încercat atunci să le explic că nu mă interesează partea materială, pentru că nu-mi aduce fericirea. De când am fost copil am avut o situaţie materială confortabilă, astfel încât să am libertatea de a alege fericirea fără să fac niciun fel de compromis".


 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print