Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube
FOTO

Andreea Berecleanu, PRIMA REACŢIE pe Facebook: PROTEST împotriva tabloidelor

Andreea Berecleanu a postat, pe pagina sa de Facebook, o fotografie însoţită de un mesaj, primele comentarii pe care le face după ce presa a relatat divorţul său de Andrei Zaharescu.

Andreea Berecleanu
Andreea Berecleanu / FOTO: Facebook
Andreea Berecleanu
Andreea Berecleanu

Prezentatoarea Observatorului de la ora 19:00, a postat o fotografie pe internet în semn de protest faţă de comentariile apărute în presa tabloidă, scrie click.ro.

În imagine, Andreea este aşezată pe un şezlong, şi poartă un tricou care are imprimat chipul lui Marlon Brando în filmul "The Godfather", dar purtând are un nas de clovn. Vedeta TV are faţa acoperită de o pereche mare de ochelari, ca şi cum s-ar ascunde în spatele unei măşti.

„Life is a circus. It's not fair. When you're not there. At the fair...",  (joc de cuvinte: Viaţa e un circ. Nu e corect. Când nu eşti acolo. La târg)a scris  Andreea Berecleanu pe Facebook.


Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Mituri despre sexul oral
STIRI | REALITATEA.NET
01 Octombrie, 15:04
ecuisine.ro
Ce se intampla dacă mananci branza cu mucegai
STIRI | REALITATEA.NET
29 Septembrie, 16:07
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
Cosmopolitan.ro
Ecuisine.ro
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET