Amza Pellea va primi o stea pe Walk of Fame din Bucureşti

Amza Pellea / FOTO: cinemagia.ro
Amza Pellea / FOTO: cinemagia.ro

Marele actor Amza Pellea va primi o stea in memoriam pe Walk Of Fame-ul autohton pentru extraordinara carieră în lumea teatrului şi filmului, chiar la data la care maestrul ar fi împlinit vârsta de 80 de ani.

Steaua va fi dezvaluită de catre fiica sa, Oana Pellea, în prezenţa Primarului oraşului Băileşti, Jud. Dolj - locul de naştere al maestrului.

Proiectul „Walk of Fame” este iniţiat şi organizat de COCOR şi Teatrul Metropolis.

Primele trei stele pe aleea celebrităţilor autohtone le-au primit Florin Piersic, Victor Rebengiuc şi Radu Beligan.

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
06 apr 14:06
...width="150" height="150" />Regretatul actor Amza Pellea va primi, mâine, în ziua în care ar fi împlinit 80 de ani, o stea pe Walk Of Fame-ul autohton pentru cariera sa în lumea teatrului şi filmului. Steaua va fi dezvelită de fiica sa, actriţa Oana Pellea, în prezenţa...
LeBleu Erik
0 0
LeBleu Erik
06 apr 13:48
Problema e ca, dupa ce vor termina de acordat stelele pe bune, celor care le merita, vor incepe sa apara tot felul de figuranti speciali si nulitati de parada, ba ma astept sa vad chiar si turnatorii de serviciu de prin teatre.
Răspunde
-1 0
gigi
06 apr 13:32
numai sa copieze stiu romanii..tot ce vedeti afara copiati
Răspunde
LeBleu Erik
0 0
LeBleu Erik
06 apr 13:50
7 Corect. In curand o sa serbam Thanksgiving şi, de ce nu, Hannukah. Halloween e deja in meniu, ca si Valentine's Day...
Afișează mai multe comentarii
print