Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Alimente care ajută la activitatea sexuală

Unele alimente au rolul de a influenţa "activitatea" din dormitor. Chiar există preparate care pot ajuta ca momentele de tandreţe dintre tine şi partener să fie mult mai deosebite. Pe lista alimentelor benefice vieţii sexuale, conform ziare.com, sunt câteva care, deşi nu sunt la îndemâna oricui, nu sunt imposibil de procurat.

Unele alimente te duc în dormitor
Unele alimente te duc în dormitor

Stridiile sunt bogate în zinc, un element despre care cercetătorii spun că este recomandat în cazul ambelor sexe. Zincul creşte potenţa sexuală la bărbaţi, precum şi cantitatea de lichid seminal, iar la femei, zincul poate ajuta ovarele să fie sănătoase.

Sparanghelul este cunoscut încă din antichitate ca un afrodisiac natural. Elementele conţinute de el pot amplifca excitaţia şi orgasmul, fiind benefice în creşterea nivelului de vitamina E, responsabilă cu stimularea hormonilor sexuali a ambilor parteneri.

Avocado este un fruct bogat în minerale, grăsimi care protejează inima şi ajută la scăderea colesterolului,  în vitamina B6 şi acizi graşi omega-3, care au rolul de a îmbunătăţi activitatea sexuală.

S-a demonstrat că ardeiul iute are în componenţă capsaicină, un ingredient ce ajută la eliberarea în creier de endorfine, care creează un sentiment de euforie.

Rolul ciocolatei în dormitor este unul benefic, pentru că în compoziţia ei se află două substanţe, triptofanul şi feniletilamina, care joacă un rol deosebit în ceea ce priveşte libidoul şi ajută la amplificarea dorinţei sexuale.


Bomboanele cu lemn dulce conţin substanţe despre care se crede că mimează efectele estrogenului şi progesteronului, hormoni esenţiali pentru funcţiile reproductivă şi sexuală.

Vezi şi alte diete, dar şi reţete pe bucataria.net

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
6 semne ca ai un job nepotrivit
STIRI | REALITATEA.NET
17 Septembrie, 17:18
ecuisine.ro
Tortellini de casa
STIRI | REALITATEA.NET
17 Septembrie, 11:18
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
Cosmopolitan.ro
Ecuisine.ro
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET