Alice Dumitrescu - Cine e femeia care i-a dăruit un copil lui Horia Brenciu

Alice Dumitrescu, iubita lui Horia Brenciu
Alice Dumitrescu, iubita lui Horia Brenciu
Alice Dumitrescu, iubita lui Horia Brenciu Alice Dumitrescu, iubita lui Horia Brenciu, cu cele două fiice ale sale Alice Dumitrescu şi Horia Brenciu

Alice Dumitrescu a fost colegă la Şcoala Vedetelor, celebrul show TV realizat de Titus Munteanu, cu Dana Mladin. Apoi, Alice Dumitrescu a început să înainteze fabulos în TV. După experienţe la TVR, Antena, National TV şi Prima TV, pare să se fi împlinit profesional la Media Pro Pictures.

A fost producător al serialului "Om bogat, om sărac" în care Horia Brenciu a avut rol principal. Însă, la acea vreme, Alice Dumitrescu l-a amendat pe Horia Brenciu pentru o întârziere la filmări, scrie vedeteblog.com.

Alice Dumitrescu (44 de ani) are două fete, cea mai mare dintre ele având vârsta de 21 de ani.

Cu Horia Brenciu (39 de ani) a început relaţia în 2006, pe când Alice avea 38 de ani.

În urmă cu puţin timp, cei doi au anunţat că vor avea un copil împreună. Pentru Alice Dumitrescu va fi al treilea, pentru Horia Brenciu - primul.

Horia Brenciu a explicat şi cum a aflat că el şi iubita sa, Alice Dumitrescu, vor deveni părinţi:

"Veştile mari îţi vin atunci când te aştepti cel mai puţin! Anunţul sarcinii a sosit exact când eram pe o scenă a ţării, în timpul turneului din primăvară! Sper ca naşterea să nu mă găsească în aceleaşi condiţii. La data respectivă, vreau să fiu prezent fizic lingă mamă şi copil, din cap până în picioare!", a mai spus el.

Juratul de la Vocea României a explicat că, cel puţin teoretic, este "cel mai bine clădit tată din lume.  Ştiu poezii, am răbdare, cunosc toate parcurile din Bucureşti şi, dincolo de asta, iubesc la nebunie dulciurile!".

 
Articole recomandate
 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?