Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

ALEGERI FRF. Gică Popescu, PRIMUL ATAC la adresa lui Mircea Sandu

ALEGERI FRF. Gică Popescu nu vrea sa calce pe urmele lui Mircea Sandu, să stea o viaţă la Federaţie, dar atrage atenţia că are nevoie de două mandate pentru a putea implementa tot ceea ce promite în campania sa.

Gică Popescu
Gică Popescu / FOTO: news.portal-start.com

ALEGERI FRF. Gică Popescu l-a atacat pentru prima dată pe actualul președinte al FRF, care se află în funcție din 1990.

"Vreau sa-mi duc la indeplinire proiectele pe care le-am pus in programul meu. Eu cred ca, daca un presedinte nu reuseste sa faca ce si-a propus in doua mandate, maxim, atunci pierde din motivatie, din entuziasm. Deci nu doresc sa stau o viata la federatie", a spus Gica Popescu la Dolce Sport, trimiterea la Mircea Sandu fiind evidenta.

Fostul internațional e convins că o să aibă rezultate dacă va fi ales şef peste fotbalul românesc, numai că acestea vor apărea în cel de-al doilea mandat.

"Rezultatele implementarii programului pe care noi il avem se vor vedea in al doilea mandat. Acest lucru l-au facut si altii care au trecut prin situatia prin care se afla fotbalul romanesc. Si nemtii, si olandezii, si spaniolii si, in special, belgienii, care au asteptat 8 ani ca aceste proiecte pe care le-au implementat sa dea rezultate", a mai spus Popescu.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum sa te descurci ca singura vegetariana din familie
STIRI | REALITATEA.NET
16 Septembrie, 22:10
ecuisine.ro
Paste linguini cu porc
STIRI | REALITATEA.NET
16 Septembrie, 18:00
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET