Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube
EXCLUSIV

Adrian Iovan, acuzat că vânează maidanezii cu pistolul în Otopeni. Fostul pilot neagă

O vecină din Otopeni a fostului soţ al Romaniţei Iovan îl acuză că ar fi împuşcat, joi dimineaţă, un câine pe un teren care îi aparţine şi a făcut o plângere la poliţie în acest sens. De cealaltă parte, Adrian Iovan neagă incidentul şi spune că este acuzat pe nedrept.

Adrian Iovan
Adrian Iovan
Adrian Iovan neagă toate acuzaţiile
Adrian Iovan neagă toate acuzaţiile / FOTO: Mediafax

"A împuşcat (Adrian Iovan, n.red.) mortal un câine pe proprietatea noastră, în jurul orei 09:15. Este vorba de un drum de servitute care ne aparţine. A intrat acolo cu maşina, a scos pistolul pe geam şi a tras. Am văzut întreaga scenă şi am ţipat la el. Probabil că dacă nu ţipam i-ar fi omorât şi pe ceilalţi doi câini care erau acolo. A plecat imediat cu maşina", a declarat pentru REALITATEA.NET Ioana Staver, o vecină a lui Adrian Iovan, care locuieşte ceva mai încolo de casa acestuia. Femeia a despus în acest sens o plângere la poliţie, iar reprezentanţii poliţiei Ilfov au confirmat că un câine maidanez a fost împuşcat joi dimineaţă în Otopeni, însă că identitatea agreasorului nu a fost încă stabilită.

Contactat de reporterii REALITATEA.NET, Adrian Iovan a negat incidentul şi a declarat că la acea oră se afla în Bucureşti. "Am plecat de acasă în jurul orei 08:10, am dus băiatul la grădiniţă în Bucureşti", a declarat Iovan. El a spus că deţine într-adevăr un pistol neletal cu gaze cu ţeva obturată, dar că nu l-a folosit joi dimineaţă.

Potrivit Ioanei Staver, Adrian Iovan n-ar fi avut niciun motiv să împuşte câinele, de care ea şi o altă vecină aveau grijă. "Era foarte blând, la fel ca restul câinilor de pe stradă", a declarat femeia.

Adrian Iovan a fost implicat într-un incident legat de o armă de foc în octombrie 2005, când a împuşcat mortal un bărbat, pe care l-a surprins în locuinţa lui şi a Romaniţei din cartierul Primăverii. Bărbatul împuşcat se numea Bogdan Florin Iancu, avea 27 de ani şi fusese condamnat de mai multe ori la închisoare pentru furt. Trei ani mai târziu el şi Romaniţa Iovan au divorţat.

LOVITURĂ DE TEATRU. Criminalul din coafor a primit ILEGAL arma. NU avea cazier şi examen psihologic

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
4 retete light sud-americane
STIRI | REALITATEA.NET
14 Septembrie, 10:00
ecuisine.ro
Rulouri cu somon
STIRI | REALITATEA.NET
12 Septembrie, 22:24
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET