Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

ADRIAN CRISTEA, declaraţie BOMBĂ despre escapada la Paris cu BIANCA DRĂGUŞANU

ADRIAN CRISTEA, pus pe liber de Steaua din cauza unei clauze care i-ar fi interzis mediatizarea mondenă, a făcut o declaraţie bombă despre mult discutata escapadă la Oaris cu Bianca Drăguşanu, soţia lui Victor Slav.

"Mereu am fost foarte reținut în a vorbi despre treaba asta. Nu vreau să povestesc în presă despre viața mea privată. Poate, dacă voi considera că va fi cazul vreodată, atunci am să ies și am să vorbesc, momentan țin doar pentru mine. Ai dovezi în acest sens? Am fost eu cu Bianca la Paris? Pentru faptul că toate dementele apar la tv și vorbesc despre mine, mă întrebi acum asemenea lucruri? Am văzut zeci de minciuni despre mine, de genul aceasta. Ba Cristea fuge din cantonament să își facă ziua de naștere, ba Cristea fuge cu Bianca pe nu știu unde, numai prostii, nimic nu este adevărat! Dar în România circul este la rang la cinste, iar emisiunile de sport s-au transformat în emisiuni gen can-can. Nu contează cum joci fotbal, contează ce iubită ai, asta interesează la noi, asta se vinde! Cît despre mine, nimeni nu are vreo dovadă în sensul celor declarate. Deci numai minciuni!", a declarat ADRIAN CRISTEA în Fanatik.

ADRIAN CRISTEA a vorbit şi despre clauza care i-a provocat plecarea de la Steaua.

"Este adevărat, există o clauză în acest sens, dar nu m-a anunțat nimeni din conducerea administrativă că vor să activeze acea clauză. Însă nu era legată de viața mea privată, se refera la altceva. Și, dacă știe bine regulamentul domnul Mihai Stoica, indiferent de astfel de clauze, clubul nu poate rupe contractul jucătorului unilateral. Plus că nu înțeleg problema legată de Bianca Drăgușanu, ce legătură are doamna Drăgușanu cu clubul Steaua sau cu activitatea mea la clubul Steaua, cu ce i-a încurcat?! Dar asta e viața, m-am conformat!", a spus ADRIAN CRISTEA.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum iti imbunatatesti creativitatea si imaginatia
STIRI | REALITATEA.NET
22 Septembrie, 15:57
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET